ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Μέχρι τον Ιανουάριο στην κορυφή"

Στο επιθετικό παιχνίδι του Ολυμπιακού στάθηκε ο Μάρκο Μάριν, μιλώντας μετά το 5-1 επί του Πλατανιά. «Θέλαμε να παίξουμε επιθετικά, ένα επιθετικό ποδόσφαιρο. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός, άλλωστε, μέσα στην έδρα μας. Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα επιθετικό παιχνίδι και γι’ αυτό μπήκαν τόσα πολλά γκολ. Στα τελευταία παιχνίδια δεν είχαμε κάνει κάτι τέτοιο, παίξαμε περισσότερο αμυντικά και γι’ αυτό ήταν επόμενο να μην μπουν τόσα πολλά γκολ, όμως είμαστε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι που κάναμε σήμερα αυτό το παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο Γερμανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος μοίρασε δύο ασίστ.

Για το αν το γρήγορο γκολ βοήθησε να ανοίξει η αντίπαλη άμυνα: «Είναι μία... βοήθεια αυτό. Βοηθάει το γρήγορο γκολ, όμως ακόμα και αν έχουν περάσει 30 λεπτά, πάντα υπάρχει χρόνος για να μπουν ακόμα και 3 και 4 γκολ μέσα στο παιχνίδι. Αυτό είναι το ζητούμενο για εμάς, να παίζουμε τέτοιο παιχνίδι ειδικά στην έδρα μας».

Για το αν θα είναι μέχρι τον Ιανουάριο πρώτος ο Ολυμπιακός: «Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Αυτός είναι ο στόχος μας, να παίζουμε έτσι και να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Ελπίζω πως μέχρι τον Ιανουάριο θα είμαστε στην κορυφή, όσο πιο πολλά παιχνίδια κερδίζουμε τόσο πιο γρήγορα θα επιστρέψουμε. Το πιστεύω και όσο πιο γρήγορα τα καταφέρουμε τόσο το καλύτερο».

Για το ντέρμπι «αιωνίων» την Παρασκευή στην Ευρωλίγκα: «Μου αρέσει πολύ το μπάσκετ, είμαι υποστηρικτής της ομάδας και θα είμαι στο γήπεδο να υποστηρίξω την ομάδα μας».

Για το ποιος παίκτης του μπάσκετ του αρέσει περισσότερο: «Μου αρέσει ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο Τεόντοσιτς».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ