ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα έχουμε όλα, έχουμε και τον... Ηλία (σταμάτησαν του ρολογιού οι δείκτες;)

Τα έχουμε όλα, έχουμε και τον... Ηλία (σταμάτησαν του ρολογιού οι δείκτες;)

Είχε καιρό να ασχοληθεί κάποιος μαζί του, δεν έχασε την ευκαιρία ο Ατματσίδης να βγει σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης για να πει τις ιστορίες του πάλι.

«Ακούω που λένε γιατί δεν δίνει λεφτά ο Μελισσανίδης, νομίζουν ότι έχουν πρόβλημα οι δυο ισχυροί άνδρες να δώσουν και 10 εκατ. ευρώ παραπάνω. Πρέπει να λέμε τα πράγματα όπως είναι, θα πεταχτούν τζάμπα πολλά χρήματα. Θα …μιλήσουμε όταν έρθει η ώρα. Όχι τώρα που παίρνουν οι άλλοι 20 χρόνια πρωταθλήματα και τόσα λεφτά από το Τσάμπιονς Λιγκ. Σε τι πράγμα να επενδύσει ο ΠΑΟΚ, στο να είναι δεύτερος και τρίτος; Οι ομάδες φτιάχνονται με χρονοδιάγραμμα και επενδύοντας συστηματικά. Και τον Μέσι να φέρει ο κ.Σαββίδης δεν θα το πάρει το πρωτάθλημα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πως το είπες Ηλία; Να δώσουν 10 εκατ. ευρώ παραπάνω; Λες και είναι… πακέτο τσιγάρα ένα πράγμα, ε; Κι εντάξει, άσε τον Ιβάν, κάλυψε τα χρέη του ΠΑΟΚ. Αλλά για τον Μελισσανίδη γιατί ανοίγεσαι; Αφού την ξέρεις κι εσύ την αλήθεια. Εκεί, όμως, «παίρνουν οι άλλοι 20 χρόνια πρωταθλήματα». Περίμενε να δεις Ηλία. Θα ασπρίσεις κι άλλο. 40 τα πρωταθλήματα… Και βάλε… Δύσκολα χρόνια έρχονται…

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ