ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Έκπληξη και για μένα..."

Πολύ κοντά στο να γίνει... μόνιμος κάτοικος Λιέγης υπογράφοντας νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Σταντάρ, είναι πλέον ο Ματιέ Ντοσεβί.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός από το Τόγκο έχει αφήσει, κατά την διάρκεια του φετινού δανεισμού του από τον Ολυμπιακό, τις καλύτερες εντυπώσεις στους Βέλγους όντας ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της Σταντάρ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Οι διοικούντες τον σύλλογο της Λιέγης έχουν αποφασίσει να ενεργοποιήσουν την option αγοράς που υπάρχει στη συμφωνία δανεισμού με τον Ολυμπιακό προσφέροντας στους "ερυθρόλευκους" το ποσό του 1.300.000 ευρώ για ν' αποκτήσουν τα πλήρη δικαιώματα του Ντοσεβί.

 

Ο ίδιος ο Ματιέ Ντοσεβί, εξάλλου, μίλησε στην εφημερίδα "L' Avenir" υπογραμμίζοντας ότι ακόμα κι αυτός εξεπλάγην από την αγωνιστική του βελτίωση στο Βέλγιο...

"Είμαι ο πρώτος που έχει εκπλαγεί με την εξέλιξή μου την τρέχουσα σεζόν. Κατά τον ερχομό μου εδώ, ήλπιζα ότι θα προσπαθήσω για το καλύτερο και παίρνω μεγάλη χαρά τώρα!.."  ήταν η τοποθέτηση του πρώην μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού, που διάγει τις καλύτερες μέρες της καριέρας του όντας ποδοσφαιριστής της Σταντάρ Λιέγης.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Τελειώνει του Ντοσεβί στη Σταντάρ!

    Τελειώνει του Ντοσεβί στη Σταντάρ!

    Ο ίδιος ο πρόεδρος του βελγικού συλόγου επιβεβαίωσε την αγορά του από τον Ολυμπιακό και την υπογραφή νέου συμβολαίου μέχρι το 2020

  • Κρατάει Ντοσεβί η Σταντάρ

    Κρατάει Ντοσεβί η Σταντάρ

    Έτοιμοι οι Βέλγοι να πληρώσουν στον Ολυμπιακό το ποσό του 1,3 εκατ. ευρώ για τον διεθνή Τογκολέζο μεσοεπιθετικό

  • Πρόκριση με Ντοσεβί

    Πρόκριση με Ντοσεβί

    Γκολ και ασίστ από τον Ματιέ που έστειλε τη Σταντάρ Λιέγης στα ημιτελικά του βελγικού κυπέλλου

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ