ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Εμείς έτσι γουστάρουμε!"

Ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου ήταν ο Ούρος Τζούρτζεβιτς στο ματς Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον Κισσαμικό στην Κρήτη. Ο Σέρβος επιθετικός των «ερυθρόλευκων» δεν διακρίθηκε μόνο για το γκολ που σημείωσε και έκανε το 1-0 στο ματς, αλλά γενικά ήταν ο πιο κινητικός παίκτης του Ολυμπιακού και παράλληλα είχε δύο δοκάρι.

Ένα δοκάρι σε κάθε ημίχρονο είχε ο Τζούρτζεβιτς και στο δεύτερο μάλιστα έχασε μεγάλη ευκαιρία για ένα από τα ωραιότερα γκολ της σεζόν!

Έκανε το κοντρόλ με το στήθος και αμέσως έκανε το σουτ στην κίνηση με την μπάλα να σταματάει για δεύτερη φορά στον αγώνα στο δοκάρι!

Αυτό έκανε τον Σέρβο να νευριάσει και να τα βάζει με την... τύχη του για τα δύο δοκάρια που είχε στο ματς και το όμορφο γκολ που στερήθηκε, με το οποίο θα έδινε και τη νίκη αφού ήταν στις καθυστερήσεις.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, έγραψε το δικό του σχόλιο στα social media για τον Σέρβο επιθετικό τονίζοντας ότι έτσι αρέσει στην ομάδα, να βλέπουν παίκτες οι οποίοι νευριάζουν μέσα στο γήπεδο και θέλουν να τα δίνουν όλα...

 

PHOTO GALLERY

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ