ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στον δρόμο της επιστροφής ο Μιραλάς!

Στον δρόμο της επιστροφής ο Μιραλάς!

Εξελίξεις αναμένονται με τον Κέβιν Μιραλάς. Ο Ολυμπιακός θέλει πως και πως την επιστροφή του Βέλγου άσου και ο Διονύσης Βερβελές γράφει στη Realnews για την περίπτωσή του. Για την αρχική συμφωνία με τον παίκτη, αλλά και τις επαφές με την Έβερτον… 

Αναλυτικά το θέμα, όπως δημοσιεύθηκε... 

Η απόφαση έχει παρθεί στον Πειραιά. Ο Κέβιν Μιραλάς είναι ο μεγάλος στόχος για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Όπως φυσικά ήταν και στην περασμένη, αυτή του καλοκαιριού. Ο Βέλγος άσος, φαίνεται πως δεν είναι στα πλάνα της Έβερτον για τη συνέχεια. Αυτό μαρτυρά και η ως τώρα πορεία του στην Αγγλία. Είναι χαρακτηριστικό πως φέτος μετράει δεκατρείς συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και μόλις ένα ενενηντάλεπτο! Κι αυτό, στο Κύπελλο Αγγλίας!

Ο Ολυμπιακός στο πρόσωπο του Μιραλάς, θεωρεί πως έχει βρει την ιδανική λύση. Ξέρει την ομάδα. Δεν θα χρειαστεί διάστημα προσαρμογής. Η οικογένειά του θέλει να έρθει στην Ελλάδα. Ψάχνει την ηρεμία του, έναν σύλλογο που θα τον εμπιστευθεί, που θα του δώσει τη φανέλα του βασικού και που θα νιώθει πάνω από όλα καλά. Θέλει να παίζει, να βρει ρυθμό που του λείπει και φυσικά να είναι στις επιλογές του προπονητή της Εθνικής Βελγίου, για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, στο καλοκαίρι του 2018. Όλο αυτό το πακέτο, του το προσφέρουν οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Η συμφωνία με τον Μιραλάς αυτή τη στιγμή, δείχνει η… εύκολη υπόθεση. Το καλοκαίρι πάλι κάθισαν στο τραπέζι, ήταν πολύ κοντά, αλλά η Έβερτον δεν έδειχνε διατεθειμένη να τον παραχωρήσει. Τώρα, τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Ο Μιραλάς δεν είναι απαραίτητος στο ρόστερ της, έχει πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και πλέον έχει και αυτός τον πρώτο λόγο. Δεν δείχνει διατεθειμένος να βάλει την καριέρα του σε ρίσκο. Δεν θέλει να πάει σε μία ομάδα που θα παλεύει για την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ και να βρεθεί το καλοκαίρι ξανά σε αναζήτηση συλλόγου.

Οι επαφές του Ολυμπιακού πλέον, συνεχίζονται επί αγγλικού εδάφους. Εκεί που συχνά βρίσκονται αρκετά στελέχη του. Έτσι και τώρα, θέλουν να προχωρήσουν άμεσα την περίπτωση του Μιραλάς και οι πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει ήδη σε πολύ καλό κλίμα. Ο Ολυμπιακός έχει συγκεκριμένη πρόταση και μάλιστα αρκετά δελεαστική για τον αγγλικό σύλλογο, που δεν είναι αρνητικός αυτή τη φορά να πει το «ναι».

Η απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ξεκάθαρη. Θέλει τον Μιραλάς με το «καλημέρα» του 2018 στην Ελλάδα, στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει αγωνιστικά και την ομάδα, αλλά ταυτόχρονα να «φτιάξει» τον κόσμο που θέλει πίσω τον Βέλγο άσο. Μπορεί άλλωστε να πήρε μεταγραφή για την Έβερτον το καλοκαίρι του 2012, αλλά έμεινε ψηλά στην εκτίμηση όλων. Τόσο των οπαδών του Ολυμπιακού, όσο και των ανθρώπων του συλλόγου.

Κάποιοι «μυημένοι» θεωρούν πως δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες έχει ατονήσει το ενδιαφέρον συλλόγων της Αγγλίας για τον Μιραλάς. Δεν έχει να κάνει με το ότι δεν τον θέλουν, αλλά με τη ρητή εντολή του ποδοσφαιριστή στον ατζέντη του, να τελειώσει θετικά η υπόθεσή του με τον Ολυμπιακό. Η διάθεση των «ερυθρολεύκων» πάντως, είναι να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του το συντομότερο δυνατό και να μην εξελιχθεί σε σήριαλ τον Ιανουάριο.

 

 

PHOTO GALLERY

Στον δρόμο της επιστροφής ο Μιραλάς!
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ