ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Ευτυχισμένος εδώ, ήρθα σε μεγάλο σύλλογο"

Χαρούμενος με την επιλογή του να έρθει στον Ολυμπιακό, δήλωσε ο Όσκαρ Γκαρσία κατά την παρουσίασή του από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο και για το δώρο Μιραλάς!

"Καλησπέρα (σ.σ. στα ελληνικά!). «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που έχω την τύχη να είμαι εδώ. Στον, κατά την γνώμη μου, αλλά και όσων μου έχουν μιλήσει για τον Ολυμπιακού, μεγαλύτερο Σύλλογο της Ελλάδος. Έχω συζητήσει με όλους τους προπονητές που έχουν περάσει από την ομάδα, γνωρίζω και μου έχουν πει τα καλύτερα, κάτι που με κάνει χαρούμενο που είμαι εδώ. Μου έχουν πει τα καλύτερα για την ομάδα, τον Πρόεδρο, τη Διοίκηση, τους ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτή, την πόλη του Πειραιά».

Μάλιστα, ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε πως είχε συζήτηση για την ομάδα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε! «Ναι, μέσα στην εβδομάδα είχα κάποια συζήτηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε».

Σε ερώτηση του redking.gr για την επιθετική φιλοσοφία του και τους ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες, απάντησε: «Μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, να έχουμε την κατοχή, να παίζουμε ψηλά και να αφήνουμε μακριά από την περιοχή μας τον αντίπαλο. Ταιριάζει η σκέψη μου και η φιλοσοφία μου με αυτή του Ολυμπιακού, καθώς μου αρέσει να δουλεύω με τα νέα παιδιά. Ήμουν και στην Ακαδημία της Μπαρτσελόνα, μία από τις καλύτερες του κόσμου, και έχω μεγάλη όρεξη να γνωρίζω νέα παιδιά και να βγάζω παίκτες από εκεί. Είναι κάτι που το είχα κάνει στο παρελθόν. Ξέρω ότι αυτοί οι παίκτες όταν παίρνουν τις ευκαιρίες μπορούν να σταθούν στο ύψος των προσδοκιών αλλά και να πάρουν μέρος και στις εθνικές ομάδες των χωρών τους».

Τέλος, αναφερόμενος στη μεταγραφή του Μιραλάς αλλά και στις επόμενες που θα γίνουν, τόνισε: "Οι προπονητές ποτέ δεν κουράζονται από τα δώρα".

Με το τέλος της παρουσίασης, ακολούθησαν οι καθιερωμένες φωτογραφίες με τη χειραψία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και μία ομαδική πόζα, με τον Όσκαρ Γκαρθία, τους βοηθούς του, Ρουμπέν Μάρτιν Καμπαγιέρο, Αντόνιο Βιθέντε Πούσε, Ενρίκε Σανζ Ραμίρεζ, τον Κριστιάν Καρεμπέ, τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς και τον Φρανσουά Μοδέστο.

Παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνέντευξη Τύπου από το Olympiacos TV:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ