ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα ό,τι και να κάνουν!

Ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα ό,τι και να κάνουν!

Ηχηρό μήνυμα προς όλους έστειλε η διοίκηση του Ολυμπιακού! Στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου προπονητή των «ερυθρόλευκων» οι διοικούντες την ΠΑΕ κουβέντιασαν με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και ειπώθηκαν διάφορα για τον νέο κόουτς, την επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς, τον Τάκη Λεμονή, την Κυβέρνηση, το επίπεδο του πρωταθλήματος και την... εξυγίανση!

Μεταξύ των διοικούντων την ΠΑΕ ήταν ο ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κουντούρης και ο διευθύνων σύμβουλος των «ερυθρόλευκων» Γιώργος Παύλου.

Αρχικά για τη λύση συνεργασίας με τον Τάκη Λεμονή, τονίστηκε: «Μην κάνετε κακό οι δημοσιογράφοι στον Τάκη Λεμονή με τις υπερβολές σας και τα όσα γράφετε. Τα τελευταία δέκα χρόνια τον είχατε ξεχάσει και τώρα τον θυμηθήκατε. Είναι ένα παιδί του συλλόγου και για αυτό όταν του ζητήσαμε να βοηθήσει ήρθε για ένα διάστημα και αυτό έπραξε. Είμαστε μία οικογένεια στον Ολυμπιακό και κάποια πράγματα τα κρατάμε δεν τα λέμε. Οι άνθρωποι στο Ρέντη ξέρουν τι συμβαίνει και αυτό αρκεί».

Αναφορικά με τον νέο προπονητή, Όσκαρ Γκαρσία, και τις τελευταίες κινήσεις της ομάδάς σχολιάστηκε: «Παρουσιάσαμε έναν προπονητή με το προφίλ που θέλει η ομάδα. Είχαμε καλές συστάσεις και για αυτόν τον επιλέξαμε και έχει τη στήριξη της διοίκησης και του κόσμου μας.

Είναι και πάλι εδώ ο Μιραλάς και είναι χαρούμενος πρώτα απ' όλα ο ίδιος και όλοι εμείς που τον έχουμε. Οι παίκτες που έρχονται θέλουμε να νιώθουν την φανέλα και να δένονται με τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του. Από το καλοκαίρι κάναμε μία τεράστια προσπάθεια οικονομική και όχι μόνο για να έρθει πάλι εδώ ο Μιραλάς.

Συνεχίζουμε να κάνουμε τις υπερβάσεις μας στην ομάδα. Έχουμε τώρα έναν προπονητή με ένα τεράστιο συμβόλαιο για τα ελληνικά δεδομένα και φέραμε πίσω και τον Μιραλάς. Όλα αυτά βλέπετε που τα κάνουμε; Σε ένα άρρωστο ποδόσφαιρο. Είδατε τι υπήρξαν όλα αυτά τα χρόνια, πταίσματα, λάθη που γίνονται διαρκώς στα γήπεδα, αρχές, άνθρωποι της Δικαιοσύνης, που μας έφτιαξαν δικογραφίες. Είδαμε κάποιους να γίνονται και κριτικοί διαιτησίας χωρίς να έχουν σχέση με το αντικείμενο και στηρίχτηκαν σε στημένα δημοσιεύματα, ψευδομάρτυρες και ανώνυμες επιστολές.

Ταλαιπωρούμαστε όλα αυτά τα χρόνια για γελοιότητες ψευδομαρτύρων, σκευωρίες και αστειότητες. Που είναι όλες αυτές οι αρχές τώρα που γίνονται φόνοι στο ποδόσφαιροι;».

Κάτι που έχει τονιστεί στο παρελθόν και φαίνεται και στην πράξη, είναι το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει απέναντί του πέρα από τους αντιπάλους του στο πρωτάθλημα και την ελληνική Κυβέρνηση: «Έχουμε απέναντί μας όλη την Κυβέρνηση, πρωθυπουργό, υπουργούς, την ΕΠΟ, δημόσιους οργανισμούς όλους! Δεν μας ενδιαφέρει όμως τίποτα και θα αντισταθούμε εμείς για το σωστό και το δίκαιο. Δεν έχουμε αναλάβει εμείς ποτέ δημόσια έργα, ούτε μας χαρίστηκαν πρόστιμα και χρέη, ούτε αγοράσαμε τη ΣΕΚΑΠ, ούτε νοικιάσαμε κανένα ξενοδοχείο με χαμηλή τιμή, ούτε και έχουμε ανάγκη κανέναν. Ούτε συμμετέχουμε στον ΟΠΑΠ και να παίρνουμε δουλειές από το δημόσιο.

Δεν έχουμε εμείς σχέση με λαθρεμπόρια, μακριά από εμάς αυτά τα πράγματα! Όποιος είναι καθαρός δεν φοβάται κανέναν. Ό,τι έχουν πει και έχουν γράψει όλοι αυτοί οι ασήμαντοι καραγκιόζηδες είναι παράσημα και οι στημένες διώξεις που γίνονται. Ζούμε σε μία χούντα, αλλά θα τους τιμωρήσει ο κόσμος. Όλο αυτό που ζούμε είναι ό,τι χειρότερο, απαίδευτο, πρόχειρο, και επιζήμιο έχει περάσει από τη χώρα. Στην Ελλάδα που γεννήθηκε η Δημοκρατία δεν μπορεί να επικρατήσουν λογικές Μαδούρο».

Και το μήνυμα προς όλους είναι ότι ο Θρύλος θα το πάρει το πρωτάθλημα ό,τι και να κάνουν: «Να καταλάβουν όλοι ότι ο Ολυμπιακός θα το πάρει το πρωτάθλημα! Όσο και να το ξεφτιλίσουν, όσες νάρκες και να βάλουν στον δρόμο μας, όσες παγίδες κι αν στήσουν εμείς θα κάνουμε ό,τι γίνεται για να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός και να πάρει το πρωτάθλημα. Και επίσης μην τα βάζουν με τον κόσμο του Ολυμπιακού, γιατί η οργή του κόσμου, όταν ξεφύγει, δεν μαζεύεται».

Επίσης μετά τις νέες κακές διαιτησίες στην πρώτη αγωνιστική του 2018, σχολιάστηκε: «Ποια εξυγίανση; Τι βλέπετε εσείς; Σας αρέσει αυτό το πρωτάθλημα που βλέπετε; Είδαμε χθες στη Λάρισα δεν δόθηκαν δύο πέναλτι, ανάποδα σφυρίγματα και στα άλλα παιχνίδια υπήρξαν πάλι λάθη. Είστε ευχαριστημένοι με αυτό που βλέπετε, είναι θεαματικό αυτό το πρωτάθλημα; Το θεωρούν έτσι γιατί, επειδή αδικείται ο Ολυμπιακός σε κάθε αγώνα; Γιατί δεν τα γράφετε κάποιοι για αυτή την ξεφτίλα, μη χάσει κανένα αφεντικό σας καμία χορηγία από τον ΟΠΑΠ ή από τον Σαββίδη; Δηλαδή κάποια στιγμή σε αυτό τον τόπο δεν πρέπει να γραφτεί και η αλήθεια;».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ