Γραμμή έπεσε, το -11 δεν αλλάζει!

Μια βόλτα σε… αντικειμενικά σάιτ, θα σας κάνει να ξεχάσετε το τι συνέβη στο Περιστέρι. Οι άνθρωποι, έχουν ξεχωριστές ικανότητες. Γιατί αυτή είναι η αλήθεια και όχι αυτή που θέλουν -και καλά- να παρουσιάζουν.
Χάλασε η… μαγιά στο Περιστέρι. Ο Κύζας έπαιξε το ρόλο του και στο 1-1 δεν καταλογίζει πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου. Στο πρώτο ημίχρονο, κλείνει τα μάτια και για τον Μπεργκ. Αυτά, όμως, δεν μετρούν. Δεν… πουλάνε και ο κόσμος του Παναθηναϊκού πρέπει να… ξυπνήσει. Πως θα γίνει ο… κακός Ολυμπιακός, ο… κακός Μαρινάκης, όταν το επόμενο ματς που ακολουθεί είναι αυτό στη Λεωφόρο με τους νταμπλούχους Ελλάδας;
Η γραμμή έπεσε και αρχίζει η… κλάψα! Μην απορείτε. Δεν ζείτε σε άλλη χώρα. Θα πάθετε σοκ. Αποφάσεις υπέρ τους, τις βαφτίζουν 100%-0% εις βάρος τους! Θα… τρελάνουν την πλάση όλη!
Συγκεκριμένα σάιτ με το «καλημέρα» έδειξαν τις προθέσεις τους. Να δούμε και τα αφιερώματα του Βαρούχα το βράδυ της Κυριακής στον ΣΚΑΪ και φυσικά «Δίκη» τη Δευτέρα, μην το ξεχάσουμε.
Ό,τι και να κάνετε, η αλήθεια θα αποτυπωθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Γι’ αυτό και φέτος όλα θα είναι διαφορετικά. Το -11 το γλιτώσατε σήμερα, αλλά θα το ζήσετε στις 21 Νοέμβρη στη Λεωφόρο. Κανένα πρόβλημα. Εμείς θα περιμένουμε. Εσείς;