Πολλές δοκιμές από Γκαρθία
Προπονητικό δίτερμα με την ομάδα Νέων έπαιξε σήμερα η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Ήταν απόφαση του Όσκαρ Γκαρθία, ο οποίος ήθελε να δει αγωνιζόμενους ορισμένους παίκτες, μέσα στους οποίους και ο Ιγκόρ Σίλβα.
Ο Βραζιλιάνος μπακ αποκτήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης και ήταν μία καλή ευκαιρία να τον... τσεκάρει σε παιχνίδι, έστω και φιλικό. Άλλωστε, εφόσον αποχωρήσει ο Ντιόγκο Φιγκέιρας, θα πάρει ευκαιρίες.
Για την... ιστορία, το σκορ έληξε 1-0 με γκολ του Βέργου (έχει επιστρέψει στο Ρέντη), με τον Ισπανό προπονητή του Ολυμπιακού να τσεκάρει, επίσης, και αρκετούς παίκτες από την ομάδα Νέων, όπως ο Βρουσάι (σήμερα, πάντως, αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα).
Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο φιλικό με την Κ20: Χουτεσιώτης, Σίλβα, Βούκοβιτς, Νικολάου, Χατζισαφί, Ταχτσίδης, Μάρτινς, Σεμπά, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Βέργος.
Όπως γίνεται αντιληπτό, ο κόουτς του Ολυμπιακού χρησιμοποίησε ποδοσφαιριστές που είτε δεν αγωνίστηκαν στο τελευταίο παιχνίδι (με τη Λαμία), είτε έπαιξαν ελάχιστα.







