ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ξεφτίλες, με το VAR τι θα ήταν; "Εξυγιαντές" της πλάκας...

Ξεφτίλες, με το VAR τι θα ήταν;

Την προπαγάνδα, την έχουν πάει σε άλλο επίπεδο τελικά. Γράφουν εδώ και ώρες για το πέναλτι που πήρε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Ξάνθη. Λες και δεν είναι πέναλτι. Οι τηλεκριτικοί διαιτησίας αυτή τη φορά δεν... μετράνε. Οι απόψεις λαμβάνονται υπόψη όταν τους αρεσουν. Στους προπαγανδιστές. 

Μας μιλάνε για διαιτησία αυτοί που φέτος πήραν βαθμούς από αυτή. Αυτοί που έχουν αλλοιώσει τη διαφορά τους από τον Ολυμπιακό. Τους τρελαίνει η ιδέα και μόνο να πάρει ο Ολυμπιακός αυτό το πρωτάθλημα. Καμία τσίπα, κανένα ίχνος ντροπής. 

Σε... πρόγραμμα η προπαγάνδα τους, ενόψει των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν. Θέλουν να φτιάξουν κλίμα οι... εξυγιαντές της πλάκας. Αυτοί που όποτε τους συμφέρει λένε πως τα λάθη γίνονται για όλους! Αστείοι ως εκεί που δεν πάει. 

Τα μυαλά σας... πονάνε επειδή βλέπετε την βαθμολογία και δεν λέτε να το πιστέψετε. Που να ανοίξει κιόλας τι έχετε να πάθετε. Χώρα σας βλέπουμε να αλλάζετε. Ούτε το VAR δεν σας σώζει. Αλήθεια, στο πέναλτι του Φασίδη στον Φορτούνη τι πιστεύετε θα καταλόγιζε ο διαιτητής βλέποντας το VAR;

Μην ξεφτιλίζεστε άλλο. Σας έχουμε πάρει χαμπάρι εδώ και καιρό. Πολύ καιρό...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ