ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Στο δεύτερο παιχνίδι τα γκολ που δεν βάλαμε..."

Στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε, στάθηκε ο Γκιγιόμ Ζιλέ. «Το ότι δεν καταφέραμε να σκοράρουμε ήταν το μόνο αρνητικό από το παιχνίδι μας απόψε. Είχαμε πολλές κλασικές ευκαιρίες, τις οποίες δεν κάναμε γκολ. Η ΑΕΚ από εκεί και πέρα αμύνθηκε πιο καλά. Νομίζω πως αν αλλάζαμε κάτι από το σημερινό παιχνίδι, θα ήταν η τελική ευκαιρία», δήλωσε αρχικά ο Βέλγος μέσος του Ολυμπιακού.

Για τα επόμενα ματς με την ΑΕΚ: «Θεωρώ ότι το 0-0 είναι καλύτερο αποτέλεσμα από ένα 2-1. Τώρα η ΑΕΚ είναι αυτή που πρέπει να κάνει παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Θα πρέπει να ανοιχτεί για να αναζητήσει γκολ. Στον ανοικτό χώρο θα έχουμε, πιστεύω, τη δυνατότητα, να βρούμε ακόμα περισσότερες ευκαιρίες και να καταφέρουμε να σκοράρουμε στην αντεπίθεση. Νομίζω πως πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στο δεύτερο παιχνίδι και να καταφέρουμε να βάλουμε το γκολ που δεν βάλαμε απόψε».

Για το σερί του Ολυμπιακού στην άμυνα: «Δεν είναι μόνο η άμυνα που κάνει καλή δουλειά, όλοι οι ποδοσφαιριστές βοηθούν στο να μην δεχόμαστε γκολ. Η άμυνα ξεκινάει από την επίθεση. Οι επιθετικοί μας πιέζουν και μαρκάρουν πολύ και το ότι καταφέραμε κι απόψε να κρατήσουμε το μηδέν είναι ένα θετικό στοιχείο που μπορούμε να κρατήσουμε. Με τον ίδιο στόχο θα πάμε και στο ΟΑΚΑ».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ