ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Έχει δεχτεί τέτοιο πόλεμο λάσπης, αλλά δεν τον ξέρουν καλά..."

Μία συνέντευξη διαφορετική από τις συνηθισμένες, παραχώρησε ο Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος αναφέρθηκε σε πολλά ζητήματα. Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ μίλησε για το πάθος του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Ολυμπιακό, τον πόλεμο που δέχεται ο σύλλογος, το πολιτικό σκηνικό στη χώρα, αλλά και τον εαυτό του που δεν διστάζει να τα βάλει με όλους όσους «χτυπάνε» τον Θρύλο.

«Στο ποδόσφαιρο το 2010 είχε σχεδιαστεί η κατάρρευση της αυτοκρατορίας του Ολυμπιακού. Και κάπου εκεί εμφανίζεται ο Μαρινάκης και τους χαλάει τα σχέδια. Και ξεκινάει μια νέα αυτοκρατορία εκεί που περίμεναν οι άλλοι ότι θα μείνουν τα χαλάσματα της προηγούμενης αυτοκρατορίας. Και επειδή κάποιοι δεν το έχουν καταλάβει, όταν εμφανίστηκε ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό, η οικονομική του κατάσταση, του Ολυμπιακού, ήταν χειρότερη από ότι τώρα του Παναθηναϊκού. Ούτε τον άφησε να διαλυθεί τον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης, ούτε τον έριξε στην 3η Εθνική, να τον στιγματίσει για πάντα, για να τον πάρει τζάμπα.

Και τα έβαλε με όλους για τον Ολυμπιακό. Και γι’ αυτό έγινε το μοναδικό πρόσωπο στην Ελλάδα που έχει δεχτεί τέτοιο πόλεμο λάσπης, ακραίο και ασύμμετρο. Αλλά δεν τον ξέρουν καλά…Σήμερα λοιπόν το ποδόσφαιρο είναι τέλειο! Βλέπετε, αδικείται ο Ολυμπιακός και άλλοι που θα έπρεπε να είναι δεκαπέντε βαθμούς πίσω, παίρνουν πέναλτι έξω από την περιοχή. Που είναι τώρα αυτοί που φώναζαν; Α, ναι, ξέχασα. Αυτοί πληρώνονται από την «εξυγίανση». Για ποιό ποδόσφαιρο να πούμε; Για τις σακούλες με τα ρούβλια στις εκλογές των ΕΠΣ που πήγαιναν πέρα δώθε για να μας κάνουν τους αγίους κάποιοι από την σημερινή ΕΠΟ; Λες και δεν τους ξέρουμε ή ήμασταν στην Σουηδία εμείς τόσα χρόνια…», ανέφερε σχετικά ο Κώστας Καραπαπάς.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη ΕΔΩ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ