"Ξέφυγε" ο Παναιτωλικός

Ένα ακόμα πολύ σημαντικό τρίποντο πήρε ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Αγρινίου νίκησε 1-0 την Καλλονή και ανέβηκε στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Με το γκολ που σημείωσε ο Κάπελ στο 17ο λεπτό, το οποίο -όπως αποδείχθηκε- ήταν αρκετό για να φτάσουν στη νίκη οι παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη.

Με τον Παναιτωλικό να έχει πάρει πολλούς πόντους τις τελευταίες αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να έχει φτάσει στους 26 πόντους και να έχει ανέβει, έστω και προσωρινά, στην 7η θέση, στο -2 από την 5η που οδηγεί στα πλέι οφ και κατ’ επέκταση στην Ευρώπη.

Σε ό,τι αφορά τον Γιώργο Ξύδα, τον νεαρό Χιώτη της Καλλονής που έχει κλείσει στον Ολυμπιακό, έμεινε στον πάγκο της Καλλονής, καθώς ο Νίκος Καραγεωργίου δεν τον χρησιμοποίησε.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ