ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η αστυνομία οδηγεί τις ομάδες σε κλείσιμο γηπέδων!

Η αστυνομία οδηγεί τις ομάδες σε κλείσιμο γηπέδων!

Έτσι είναι, όταν η αστυνομία σφυρίζει αδιάφορα στα όσα έγιναν στα Γιάννενα με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον ΠΑΣ, οι υπόλοιπες ομάδες πλέον σκέφτονται μέχρι και κλείσιμο γηπέδων για να μην βρεθούν με το έτσι θέλω οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!

Τι και αν ο υφυπουργός αθλητισμού κ. Βασιλειάδης ανακοίνωσε ότι απαγορεύεται η παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ είτε οργανωμένη είτε μεμονωμένη στο γήπεδο της Λαμίας, οι νεοφώτιστοι σκέφτονται να μην τυπώσουν καν εισιτήρια για αυτό το ματς.

Προκειμένου να μην υπάρξουν φθορές στο γήπεδο και να μην σηκώσουν από τις θέσεις τους τον κόσμο της Λαμίας οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, όπως ακριβώς δηλαδή έγινε στα Γιάννενα...

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της Λαμίας, η διοίκηση της νεοφώτιστης ομάδας σκέφτεται να μην τυπώσει καθόλου εισιτήρια και να επιτραπεί η είσοδος μόνο στους κατόχους διαρκείας, για να μη δοθεί η ευκαιρία στους οπαδούς του ΠΑΟΚ να μπουν στο γήπεδο!

Και όλο αυτό γιατί ποτέ η αστυνομία στην αναφορά της στα Γιάννενα δεν έγραψε τα όσα έγιναν από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έσπασαν πόρτα κερκίδας και μπήκαν στο γήπεδο με το έτσι θέλω, με αποτέλεσμα να μην κληθεί ποτέ και σε απολογία η ομάδα της Θεσσαλονίκης...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ