ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τους έκλεισε το στόμα ο Γκαλέτι (video)

Τους έκλεισε το στόμα ο Γκαλέτι (video)

Σαν σήμερα, 1η Φεβρουαρίου, πριν από 7 χρόνια, ο Ολυμπιακός επικρατούσε της ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, με 1-0 χάρη σε γκολ του Λουτσιάνο Γκαλέτι.

Ήταν 01/02 του 2009, όταν ο Θρύλος αντιμετώπισε την Ένωση για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος 2008-2009. Στο ματς του α' γύρου στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει 2-0, φρόντισε ωστόσο, να πανηγυρίσει τη νίκη και στο ΟΑΚΑ, αυτή τη φορά χάρη σ' ένα γκολ του Αργεντίνου παικταρά!

Μόλις στο 5ο λεπτό, ο Ντιόγκο τροφοδότησε τον Γκαλέτι κι αυτός μ' ένα φοβερό, δυνατό κι ευθύβολο, σουτ "κάρφωσε" την μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΚ διαμορφώνοντας το 0-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Μια ζωή, όλο μιλάνε, όλο κατηγορούν, όλο πετούν "λάσπη", όταν έρχεται η στιγμή, όμως, ν' αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό, το στόμα τους κλείνει από τα γκολ των "ερυθρόλευκων", που τους αναγκάζουν να υποκλιθούν στην ανωτερότητα του αυτοκράτορα του ελληνικού αθλητισμού!

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Έφτασε η σειρά της ΑΕΚ

    Έφτασε η σειρά της ΑΕΚ

    Το ματς με τον ΠΑΟΚ πέρασε στην ιστορία, άπαντες πλέον στον Ολυμπιακό "βλέπουν" ΟΑΚΑ και ΑΕΚ

  • Το

    Το "καθαρό" ελληνικό πρωτάθλημα των... δακρυγόνων

    Όταν οι "εξυγιαντές" ήλεγχαν το ελληνικό ποδόσφαιρο, έριχναν δακρυγόνα στη Φιλαδέλφεια και απαγόρευαν στον Ολυμπιακό να νικήσει την ΑΕΚ! Για πρώτη φορά στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού ακυρώθηκε αγώνας που είχε φτάσει στο 85'! Ήταν 13 Ιανουαρίου του 1991...

  • Όταν η ΑΕΚ διακωμωδούσε το ποδόσφαιρο

    Όταν η ΑΕΚ διακωμωδούσε το ποδόσφαιρο

    Σαν σήμερα πριν 15 χρόνια, οι παίκτες της ΑΕΚ προσποιούνταν τους τραυματίες για να διακοπεί το ματς με τον Ολυμπιακό! Είναι το περήφανο παιχνίδι του "Πέστε κάτω, οε, οε, οε!"...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ