ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Είχαμε μια ανησυχία...

Είχαμε μια ανησυχία...

Από το βράδυ του Σαββάτου είχε ξεκινήσει μια φημολογία αναφορικά με το μέλλον του Ιγκόρ Τούντορ στον ΠΑΟΚ! Τον είχαν... τελειωμένο και μας είχε πιάσει μια ανησυχία. Όχι τίποτα άλλο μα δεν έχουμε ξεχάσει τη δήλωσή του, όταν είχε ζητήσει ο Κροάτης να κληρωθεί η ομάδα του στο Κύπελλο με τον Ολυμπιακό.

Δεν θέλουμε να χαλάσουμε χατίρι σε κανέναν. Γι’ αυτό το λόγο δεν θέλαμε να τον... φύγουν από τον ΠΑΟΚ, πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης". Θα ήταν αλλιώς το ματς της Κυριακής που έρχεται χωρίς τον Κροάτη.

Τελικά ο Τούντορ πήρε παράταση και όλα δείχνουν πως θα είναι στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, την προσεχή Κυριακή απέναντι στο Θρύλο. Όχι τίποτα άλλο, μα θέλαμε να είναι κι εκείνος παρών στο "γλέντι". Να μην το χάσει. Διότι αυτή τη φορά, εάν το σκορ είναι 2-0 στο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός δεν θα χαριστεί στον αντίπαλο, δεν θα σταματήσει.

Οπότε είναι χαρά μας που θα είναι εκεί ο Τούντορ, για να δει από κοντά πώς "γλεντάμε" στον Πειραιά!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Τα εισιτήρια με τον ΠΑΟΚ

    Τα εισιτήρια με τον ΠΑΟΚ

    Την Τρίτη αρχίζει η διάθεσή τους από το internet (09:00) και τα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη (10:00).

  • Δεν έβαλε μυαλό!

    Δεν έβαλε μυαλό!

    Τον Ολυμπιακό αντίπαλο στο Κύπελλο προτιμά ο Τούντορ. Μετά τα δύο "γλέντια" του Θρύλου, εάν η κληρωτίδα το... επιτρέψει, τον βλέπουμε στο ταμείο ανεργίας!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ