ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Δεν μίλησα ούτε για τον Ολυμπιακό, ούτε για τον κ. Μαρινάκη"

Λίγη ώρα μετά την παρέμβαση του Κώστα Καραπαπά, στο Sport24Radio, όπου αναφερόμενος στο Χριστόφορο Βερναρδάκη σχολίασε ότι "αν δεν δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις ο κ. Βερναρδάκης θα μηνυθεί αμέσως μόλις λήξει η αποχή των δικηγόρων γιατί οι αναφορές του είναι άκρως συκοφαντικές", ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης πήρε θέση για το θέμα.

Με δηλώσεις του μέσω της ιστοσελίδας parapolitika.gr διέψευσε ότι έκανε αναφορά κατά του Ολυμπιακού και του προέδρου του, Βαγγέλη Μαρινάκη. Η δήλωση διάψευσής του αναφέρει πως "Γίνεται μια συρραφή άσχετων στιγμών. Κατ' αρχή δεν μίλησα ούτε για τον Ολυμπιακό, ούτε για τον κ. Μαρινάκη. Για κανένα δεν μίλησα ονομαστικά. Πράγματι συνέβη ένα περιστατικό, όπου χτύπησε ένα κινητό με τον ύμνο του Ολυμπιακού στην διάρκεια της εκδήλωσης, αλλά δεν ειπώθηκαν τέτοια πράγματα.

Αυτό όμως που είπα εν γένει, είναι ότι στην περίπτωση των Μέσων Ενημέρωσης, όπως και στην περίπτωση των ΠΑΕ, σε γενικές γραμμές, χωρίς να αναφερθώ σε ονόματα και συγκεκριμένες ομάδες, πράγματι έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο ότι στην ουσία εκβάλλεται προϊόν δραστηριοτήτων, που πολλές φορές είναι και έκνομο. Αυτό είπα και αυτή είναι η άποψή μου".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Εξηγήσεις αλλιώς μήνυση

    Εξηγήσεις αλλιώς μήνυση

    Αυτό τόνισε ο Κώστας Καραπαπάς παρεμβαίνοντας στο Sport24Radio για τον Χριστόφορο Βερναρδάκη...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ