ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Περήφανος που ήμουν μέλος του Ολυμπιακού!"

Το κεφάλαιο Ολυμπιακός έκλεισε για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον που θα συνεχίσει την καριέρα του στα γήπεδα της Bundesliga. Με τον Ισλανδό επιθετικό να στέλνει το δικό του μήνυμα, μέσω των λογαριασμών του στα social media, όπου και ευχαρίστησε την οικογένεια του Θρύλου για όσα έζησε φορώντας τη φανέλα της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας.

Με τον "Φίνμπο" να σχολιάζει ότι "Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό για το διάστημα που πέρασα μαζί του. Είμαι περήφανος που ήμουν μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Σίγουρα πετύχαμε μαζί ορισμένα σημαντικά πράγματα και οι αναμνήσεις αυτές δεν θα χαθούν ποτέ από το μυαλό μου. Τα καλύτερα σε όλους όσους είναι μέλη της ομάδας!"

 

Want to thank Olympiacos FC for this time, proud to have been a part of the Olympiacos family. We made some good memories together that I will always remember, all the best to everybody at the club!

Δημοσιεύτηκε από Alfred Finnbogason στις Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Φινμπόγκασον, η... επιστροφή!

    Φινμπόγκασον, η... επιστροφή!

    Στο "Γ. Καραϊσκάκης" επιστρέφει απόψε, έπειτα από σχεδόν ένα τρίμηνο, ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον με την Εθνική ομάδα της Ισλανδίας

  • Γκολ ο

    Γκολ ο "Φίνμπο" (video)

    Βασικός με την Άουγκσμπουργκ στο ματς κόντρα στην Γκλάντμπαχ, ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά στο 50ό λεπτό

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ