Χωρίς κόσμο με Πλατανιά, με απόφαση Βασιλειάδη

Χωρίς κόσμο με Πλατανιά, με απόφαση Βασιλειάδη
Book Small Mobile

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, απαγορεύεται η παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πλατανιά, στην Κρήτη:

«Απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ - Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 11-03-2018 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων Χανίων.

Απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της Κ.Α.Ε. A.E.K. κατά την διεξαγωγή του αγώνα καλαθοσφαίρισης, για την 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Ελλάδας «BASKET LEAGUE» Ανδρών, αγωνιστικής περιόδου 2017–2018, μεταξύ των ομάδων Κ.Α.Ε. ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ - Κ.Α.Ε. Α.Ε.Κ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 10-03-2018 και ώρα 16:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Αμαλιάδας Δήμου Ήλιδας».

Τώρα γιατί απαγορεύτηκε η παρουσία κόσμου του Ολυμπιακού σε ένα μέρος που είναι «ερυθρόλευκο» και έχει φανεί τόσες φορές στο παρελθόν χωρίς να έχει δημιουργηθεί το παραμικρό ποτέ στο γήπεδο των Χανίων, κανείς δεν γνωρίζει...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ