ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εκεί-εκεί, στη Β’ Εθνική, μαζί με τη Δόξα Δράμας και τον Πλατανιά...

Εκεί-εκεί, στη Β’ Εθνική, μαζί με τη Δόξα Δράμας και τον Πλατανιά...
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Σήμερα το ματς με την Κέρκυρα δεν είναι απλά ένα ακόμη ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε στο γήπεδο για να «στείλουμε» στη Β’ Εθνική, μετά τον ΟΦΗ και τον Πλατανιά, ένα ακόμη «περίεργο» σωματείο. Ας πάνε σε αυτούς που τους στήριζαν να ζητήσουν εξηγήσεις γιατί πέφτουν κατηγορία και σώνονται «άλλες» ομάδες. Δεν έχουμε τίποτα με τους φιλάθλους της Κέρκυρας. Ξέρουν και οι ίδιοι τι συνέβη στο σωματείο τους άλλωστε. Χώρια που το πανέμορφο αυτό νησί Ολυμπιακοκρατείται.

Μακάρι ο υποβιβασμός τους να αποφέρει οφέλη και να φύγουν οι «υπόδουλοι». Να παίζουν και πάλι για την πάρτη τους και όχι για να εξυπηρετούνται συμφέροντα. Είδαμε την εξυγίανση και τη σωτηρία του ποδοσφαίρου σε όλο της το μεγαλείο και εδώ. Δεν ξεχνάμε τι συνέβη σε κάποια ματς. Δεν ξεχνάμε πώς αντιμετώπισαν τον Ολυμπιακό και πώς «άλλες» ομάδες. Τι συνέβη σε μετακινήσεις οπαδών.

Σήμερα, λοιπόν, έρχονται να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί για να σωθούν. Εμείς, άσχετα με ό,τι έχει συμβεί όλη την χρονιά, οφείλουμε να είμαστε στο Καραϊσκάκη. 70 μέρες σχεδόν έχουμε να δούμε τον Ολυμπιακό. Άσχετα αν είμαστε στεναχωρημένοι από τον τρόπο που παίζουμε και χάθηκε το φετινό πρωτάθλημα. Είναι κάποια ματς με ιδιαίτερη σημασία. Ε, αυτό είναι ένα από αυτά. Να δουν και άλλοι ποια είναι η τύχη όσων προδίδουν και υποτάσσονται, αν θελήσουν να προσδεθούν σε άρματα.

Αυτή και χειρότερη είναι η κατάληξη όλων όσων δεν σέβονται την ιστορία τους και τον κόσμο τους. Πόσο μάλλον όταν όλοι αυτοί χαλάνε το στόμα τους για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του. Άρης, ΑΕΚ, Ηρακλής, ΟΦΗ, Δόξα Δράμας, Αθηναϊκός, Κόρινθος, Απόλλων γεύτηκαν ή γεύονται ακόμη τις επιλογές τους. Ας δώσουμε, λοιπόν, εμείς σήμερα το τελειωτικό «χτύπημα» στην Κέρκυρα. Ας πρόσεχαν με τους «φίλους» που έκαναν...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ