ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ψεύτες και προπαγανδιστές

Ψεύτες και προπαγανδιστές

Είναι φοβερός ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζουν τον Ολυμπιακό! Έχουν περάσει λίγες ώρες από το τέλος των ματς της Κυριακής και βλέπεις όλα τα βλέμματα στραμμένα στα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη. Ψεύτες και προπαγανδιστές της ενημέρωσης, κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους. Ασχολούνται με τη διαιτησία ενός αγώνα, που ασχολείται μόνο ο ΠΑΟΚ! Αυτή είναι η αλήθεια. Ματς της σειράς ήταν για τον Ολυμπιακό με τους -20 τόσους βαθμούς και βάλε.

Γιατί κύριοι δεν ασχολείστε με όσα έγιναν στο Περιστέρι; Τι θα είχε γίνει αν ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού αυτοί που τα έκαναν άνω-κάτω; Γιατί δεν ασχολείστε με τα όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Μάνταλος για τον Αλαφούζο, μετά το τέλος του Παναθηναϊκός-Ξάνθη.

Δεν ασχολείστε γιατί δεν συμφέρει; Γιατί δεν θέλετε; Γιατί δεν πουλάει μήπως το προϊόν; Πουλάει, αλλά πουλάει ό,τι θέλετε εσείς. Εκεί που το πάτε δηλαδή, προσπαθώντας να κοροϊδέψετε τον κόσμο. Τους τρίτους που παρακολουθούν το ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης φταίνε για τα επεισόδια στο Ατρόμητος-ΑΕΚ 1-0; Ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης φταίνε για την… παράσταση Αλαφούζου στο Παναθηναϊκός-Ξάνθη;

Ξεβρακωθείτε κι άλλο, μπορείτε… Ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπάρι για τα καλά! 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Πουθενά αλλού, εεε;;;

    Πουθενά αλλού, εεε;;;

    Τι άλλο θα μας πείτε! Πάλι ακούσαμε για το +19 του Θρύλου. Αυτό δεν το βλέπουμε αλλού, εεε;;; Στη Γαλλία η Παρί είναι στο +24. Αλλά δεν σας συμφέρει, χαλάει την προπαγάνδα σας!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ