ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θρύλε μου, το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει!

Θρύλε μου, το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει!

Μερικούς μήνες μετά τις φονικές πλημμύρες, στη Μάνδρα Αττικής, ο Ολυμπιακός είναι διαρκώς εκεί, δίπλα στους συνανθρώπους μας, βοηθώντας έμπρακτα στο να επιστρέψουν όλοι στην κανονικότητα.

Μάλιστα, η πόλη ήδη έχει αρχίσει και «ανθίζει»! Άλλωστε, η εντολή του ηγέτη του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη, ήταν σαφής, ζητώντας από τους συνεργάτες του να είναι δίπλα στους κατοίκους της περιοχής, για όσο καιρό χρειαστεί.

Αν δεν είναι αυτό ΜΕΓΑΛΕΙΟ, τότε τι είναι;

Αναλυτικά το κείμενο μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Από τον περασμένο Νοέμβριο οπότε οι φονικές πλημμύρες «έπνιξαν» την πόλη της Μάνδρας, ο Ολυμπιακός φωνάζει καθημερινά παρών! Ο ηγέτης της ομάδας μας, άλλωστε, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, είχε δώσει εξ’ αρχής ξεκάθαρη εντολή! Αυτή δεν ήταν άλλη, από το να βοηθηθούν οι κάτοικοι της πόλης με κάθε τρόπο και για όσο καιρό χρειαστεί.

Έτσι, λοιπόν, τα συνεργεία του Θρύλου, δεν σταμάτησαν τις εργασίες! Συνεχίστηκαν οι φυτεύσεις εκατοντάδων φυτών στην Πλατεία Κοροπούλη, ενώ μπήκαν και οι καινούργιες κολώνες ηλεκτροφωτισμού σε όλη την πόλη. Παράλληλα, συνεχίστηκαν οι πλακοστρώσεις και οι πέτρινες κατασκευές.

Πρέπει να τονιστεί ότι τις προσπάθειες συντόνιζαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλης Βασιλειάδης, μαζί με στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Καραϊσκάκη και το Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη. Μαζί τους φυσικά και ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, κ. Περικλής Ρόκας.

Η ανακατασκευή πραγματοποιήθηκε με δαπάνες της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κατόπιν της εντολής του ηγέτη μας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Ακόμα, τελείωσαν και οι εκατοντάδες φυτεύσεις στην είσοδο της πόλης, καθώς και οι πετρόκτιστες κατασκευές και η πλακόστρωση.

Η πόλη της Μάνδρας, αρχίζει και πάλι σιγά σιγά να «ανθίζει» και να αποκτάει χρώμα, ύστερα από την τεράστια και καθημερινή συνεισφορά των ανθρώπων του μεγαλύτερου Συλλόγου της χώρας, οι οποίοι έχουν ως μοναδική τους ανταμοιβή το «ευχαριστώ» των κατοίκων της πόλης, το οποίο με κάθε ευκαιρία λένε και εκφράζουν μέσα από την καρδιά τους».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Είμαστε υπερήφανοι..."

    Το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά για την παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Μάνδρα...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ