ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το όνομα αυτού, Φρανσίσκο Κόστα!

Το όνομα αυτού, Φρανσίσκο Κόστα!

Από την ημέρα όπου ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τον Πέδρο Μαρτίνς, οι αλλαγές που πραγματοποιούνται, σε όλα τα επίπεδα, ενόψει της νέας σεζόν είναι πολλές και σημαντικές. Μία εξ αυτών, αφορά και την «ερυθρόλευκη» ακαδημία.

Συγκεκριμένα, άνθρωπος του Πορτογάλου τεχνικού, ο Φρανσίσκο Κόστα για την ακρίβεια, θα μείνει για 25 ημέρες στην Ελλάδα και θα έχει τη δυνατότητα να αξιολογήσει τόσο προπονητές, όσο και παίκτες του συλλόγου, όπως σας ενημέρωσε πρώτο το redking.gr για τον ερχομό του στην χώρα μας!

Ο Κόστα είναι γεννημένος στις 7 Ιουλίου του 1973, κατέχει δίπλωμα προπονητή, ενώ έχει σπουδάσει και ανάλυση ποδοσφαίρου. Συνεπώς, πρόκειται για έναν άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο, με την κρίση του να είναι ξεχωριστής βαρύτητας.

Να σημειωθεί ότι ο 45χρονος Πορτογάλος έχει εργαστεί στη Ρίο Άβε από πολλά πόστα. Για του λόγου το αληθές, ο Κόστα, που έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια της UEFA, έχει υπάρξει τεχνικός διευθυντής της ομάδας Νέων και ήταν επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ. Τη στιγμή, μάλιστα, που είχε ενεργό ρόλο και στο τεχνικό τιμ της ομάδας που έπαιζε στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας.

Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, θέλουν να συνεχίσουν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην ακαδημία τους, έχοντας κερδίσει ήδη πολλά από την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ