ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο..."

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη, ενώ αρχικά αναφέρθηκε στο προηγουμενο ματς με τον Απόλλων Σμύρνης:

«Δεχτήκαμε ένα γκολ στα 30 δευτερόλεπτα. Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε στο παιχνίδι και μετά κυνηγούσαμε τον αντίπαλο για να σκοράρουμε. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο μέρος όχι και τόσες γιατί ο αντίπαλος κλείστηκε πίσω και εμείς δυσκολευτήκαμε. Συνεχίζουμε, πλέον, προχωράμε. Έχουμε δύο παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να τελειώσουμε τη σεζόν με δύο νίκες και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Όσον αφορά για τη σημασία της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα, σχολίασε: «Εμείς σαν Ολυμπιακός πρέπει να τελειώσουμε την Κυριακή (29/04) με νίκη στο γήπεδό μας το πρωτάθλημα. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει και να του δώσουμε την 3η θέση και να κοιτάξουμε έπειτα τη συνέχεια.

Σχετικά με το ματς της Κυριακής με την ομάδα του Αγρινίου, είπε ο Έλληνας μέσος: «Έχει έναν πάρα πολύ καλό προπονητή, προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα εμείς στο γήπεδό μας αν είμαστε αυτοί που πρέπει και σοβαροί δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και θα πάμε για τη νίκη».

Και το μήνυμα του ίδιου προς τον κόσμο του Θρύλου: «Θέλουμε να έρθει όσο περισσότερος κόσμος γίνεται στο τελευταίο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» στη σεζόν. Να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο, να τον ευχαριστήσουμε για όλη τη χρονιά και να κερδίσουμε, συνεχίζοντας την επόμενη σεζόν».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ