ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μαρτυράνε μόνοι τους! Κανάλι της ΑΕΚ δείχνει τα επεισόδια

Μαρτυράνε μόνοι τους! Κανάλι της ΑΕΚ δείχνει τα επεισόδια

Επειδή παίζουν με τη νοημοσύνη μας και νομίζουν ότι θα περάσει έτσι απλά αυτό που προσπαθούν να κάνουν, εμείς εδώ είμαστε για να τα γράφουμε όπως πρέπει. Αυτό που θέλουν είναι να περάσει ότι έγινε ένας τελικός... διαφήμιση στο ΟΑΚΑ και πως δεν συνέβη τίποτα απολύτως, απλά κάποια μικροεπεισόδια.

Δεν είναι όμως αυτή η αλήθεια...

Οι οπαδοί τόσο του ΠΑΟΚ όσο και της ΑΕΚ δημιούργησαν σοβαρά επεισόδια, υλικές ζημιές στο γήπεδο, ήρθαν στα χέρια με τους αστυνομικούς, πέρασαν στις κερκίδες φωτοβολίδες ευθείας βολής, ενώ υπάρχουν και φωτογραφίες με οπαδούς που έχουν στα χέρια τους κοπίδια και πένσες!

Και αν αυτά δεν αποτελούν αποδείξεις, μέχρι και οι ίδιοι από μόνοι τους δείχνουν τα επεισόδια που υπήρξαν στο ΟΑΚΑ. Κανάλι το οποίο φέρει το σήμα της ΑΕΚ, δείχνει τα όσα έγιναν μετά το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ.

Πέφτουν φωτοβολίδες από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ τόσο στους αστυνομικούς, όσο και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ και οι οπαδοί της ΑΕΚ κατευθύνονται απειλητικά προς την πλευρά που είναι οι αστυνομικοί και χωρίζουν τον χώρο με την κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ, πετώντας τους αντικείμενα και φωτοβολίδες...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ