Τον... έκλεψε μέσα από τα χέρια του Απόλλωνα!

Τον... έκλεψε μέσα από τα χέρια του Απόλλωνα!

Δεν το λες και εύκολο. Ειδικά όταν από το ρεπορτάζ του Απόλλωνα Σμύρνης προέκυπτε πως ο Μονεμβασιώτης έχει κάνει σούπερ πρόταση στον Ουζουνίδη. Το αφεντικό του Απόλλωνα, έδινε λέει 25.000 ευρώ τον μήνα στον Έλληνα προπονητή για να τον πάρει στην ομάδα του.

Ο Μαρίνος δεν ψηνόταν με την προοπτική του Απόλλωνα και έτσι ο Μελισσανίδης μετά το ναυάγιο στην υπόθεση του Χιμένεθ, του χτύπησε την πόρτα.

Οι πληροφορίες από την ποδοσφαιρική πιάτσα λένε πως η ΑΕΚ κλείνει τον Ουζουνίδη με ακόμη καλύτερη προσφορά. Προς τα κάτω εννοούμε γιατί το παν είναι να κάνει οικονομία το αφεντικό της. Πως θα χτιστεί και το γήπεδο;

Κοντά στις 200.000 ευρώ λένε ότι θα πάρει ο Μαρίνος στην ΑΕΚ. Τα βλέπει σούπερ ωστόσο, αφού στον Παναθηναϊκό είχε ξεχάσει πως είναι το χρώμα του χρήματος.

Όπως και να 'χει, ο Μελισσανίδης τον... έκλεψε τον Μαρίνο μέσα από τα χέρια του Απόλλωνα Σμύρνης!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ