ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Προκαλεί τη βία"

Ντόρος έγινε το πρωί του Σαββάτου από ένα tweet του Γιάννη Αλαφούζου. Που θέλησε να δημιουργήσει εντυπώσεις και να αφήσει να πλανώνται ερωτηματικά, αναφορικά με την τέλεση του ματς του ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Είναι γνωστή αυτή η "τακτική" της... λάσπης, δεν κάνει και τίποτα άλλο ο πρόεδρος του ΠΑΟ!

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα για τη διεξαγωγή του αποψινού ματς. Αυτό θα γίνει κανονικά. Πάντως, ο Σάββας Θεοδωρίδης ήταν λάβρος στην πρωινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ματς. Και έβαλε τέλος στα όποια σενάρια, καταδεικνύοντας τη στάση και την προσπάθεια που κάνει πλέον ο πρόεδρος των "πράσινων".

Ο αντιπρόεδρος του Θρύλου τον "φωτογράφισε" με τα λεγόμενά του, σχολιάζοντας πώς "Ο συνήθης ύποπτος με αυτά που λέει από το Twitter προκαλεί τη βία. Αφού κατέστρεψε την ομάδα του, θέλει να καταστρέψει και το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Όταν έχει ήδη διαλύσει την ομάδα του και δεν υπάρχει καμία σωτηρία, προσπαθεί να κάνει το ίδιο και με το ελληνικό ποδόσφαιρο, σε μια προσπάθεια να... καλύψει την τεράστια αποτυχία του!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Μάγκας Σάββας, τους τα λέει όπως πρέπει!

    Μάγκας Σάββας, τους τα λέει όπως πρέπει!

    "Σκληρή" γλώσσα αλλά και αλήθειες από τον εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον ΠΑΟΚ, την Τούμπα, τον Σαββίδη, τον Τούντορ και τους ανεξέλεγκτους οπαδούς του "Δικεφάλου"

  • Δεν του έφτασε η καταστροφή του ΠΑΟ!

    Δεν του έφτασε η καταστροφή του ΠΑΟ!

    Αντί να ασχοληθεί με την κατάντια της ομάδας του, ο Αλαφούζος θέλει να διαλύσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ας τον... μαζέψει κάποιος!

  • Κανονικά το ματς

    Κανονικά το ματς

    Ορισμένοι θέλησαν να δημιουργήσουν μια φημολογία ότι η αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ δεν θα γίνει. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ