ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η επιθυμία του Μαρτίνς για το Καραϊσκάκη

Η επιθυμία του Μαρτίνς για το Καραϊσκάκη

Εντυπωσιασμένος έχει εμφανιστεί ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, με τα όσα έχει η ομάδα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και με τα όσα παρέχει ο σύλλογος στο τεχνικό τιμ και στους ποδοσφαιριστές, για την καλύτερη δουλειά!

Ο κόουτς του Θρύλου μάλιστα εντυπωσιάστηκε και ένα συγκεκριμένο «εργαλείο» που υπάρχει στις εγκαταστάσεις, το οποίο μάλιστα ζήτησε να τοποθετηθεί και στο γήπεδο της πρώτης ομάδας «Γ. Καραϊσκάκης», για τις ανάγκες των εντός έδρας αγώνων.

Συγκεκριμένα, άρεσε αρκετά στον Πορτογάλο κόουτς ο ειδικός πίνακας που υπάρχει στο Ρέντη και συγκεκριμένα στο δωμάτιο αναλύσεων ή αλλιώς «κόκκινο δωμάτιο», ο οποίος είναι με touch οθόνη και μπορεί αυτός ο οποίος χρησιμοποιεί τον πίνακα να κάνει κινήσεις με το χέρι του και να διαμορφώνει το κάθε σύστημα που θέλει να παίξει η ομάδα ή να μετακινεί τους παίκτες όπως επιθυμεί και να γίνονται πιο κατανοητά τα όσα θέλει ο κόουτς να δείξει στους ποδοσφαιριστές.

Και φυσικά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έκαναν πράξη την επιθυμία του κόουτς και το συγκεκριμένο «εργαλείο» δουλειάς θα βρίσκεται και στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη!

 

PHOTO GALLERY

Η επιθυμία του Μαρτίνς για το Καραϊσκάκη
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ