Ιταλία και Βέλγιο για Βούκοβιτς

Ιταλία και Βέλγιο για Βούκοβιτς

Ένα από τα… ερωτηματικά για τον Ολυμπιακό όσον αφορά στη νέα αγωνιστική περίοδο, αποτελεί η περίπτωση του Γιάγκος Βούκοβιτς.

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής, λοιπόν, φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδων, τόσο από την Ιταλία, όσο όμως και από το Βέλγιο. Πιο συγκεκριμένα, ιταλικά δημοσιεύματα συνδέουν τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό του Θρύλου με τις Πάρμα και Μπολόνια, αντίστοιχα. Άλλωστε, αμφότεροι οι δύο σύλλογοι γνωρίζουν καλά τον έμπειρο αμυντικό των «ερυθρολεύκων», από την παρουσία του το τελευταίο εξάμηνο στην Ελλάς Βερόνα.

Από την άλλη πλευρά, Μέσα του Βελγίου συνεχίζουν να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Άντερλεχτ για την απόκτηση του Βούκοβιτς, του οποίου το μέλλον στο Λιμάνι είναι αμφίβολο. Το επόμενο διάστημα, λοιπόν, μένει να φανεί αν θα υπάρξουν τυχόν εξελίξεις και στην εν λόγω υπόθεση.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ