ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Χάνει Άντερλεχτ & ΠΑΟ ο Πάρντο

Χάνει Άντερλεχτ & ΠΑΟ ο Πάρντο

Γι' αρκετές εβδομάδες φαίνεται ότι θα στερηθεί ο Ολυμπιακός των υπηρεσιών του Φελίπε Πάρντο. Ο διεθνής Κολομβιανός εξτρέμ του Θρύλου αποχώρησε τραυματίας λίγο μετά το ημίωρο του χθεσινού ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και εκτός απροόπτου θα μείνει εκτός προπονήσεων για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις, καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων, κάνουν λόγο για θλάση βαριάς μορφής στη γάμπα του αριστερού ποδιού του Πάρντο, κάτι που σημαίνει ότι αν ισχύει αυτή η διάγνωση ο 25χρονος ποδοσφαιριστής των "ερυθρόλευκων" θα μείνει εκτός δράσης για πέντε ή έξι εβδομάδες.

Σε μια τέτοια περίπτωση, βέβαια, ο Μάρκο Σίλβα χάνει ένα πολύτιμο "όπλο" του τόσο για τα δύο ματς με την Άντερλεχτ για την φάση των "32" του Europa League, όσο και εκείνο για το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟ, στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Το

    Το "ευχαριστώ" του Πάρντο

    Αποδέκτης πολλών εμψυχωτικών σχολίων έγινε ο Κολομβιανός εξτρέμ μετά τον τραυματισμό του και φρόντισε ν' ανταποδώσει την αγάπη που πήρε από τους φίλους του Ολυμπιακού

  • Τρεις εβδομάδες έξω ο Πάρντο

    Τρεις εβδομάδες έξω ο Πάρντο

    Υπέστη θλάση στην αριστερή γαστροκνημία ο Κολομβιανός εξτρέμ, όπως έδειξαν οι εξετάσεις.

  • "Άλλη" δεξιά πλευρά στις Βρυξέλλες

    Ο τραυματισμός του Φελίπε Πάρντο και η τιμωρία του Ομάρ Ελαμπντελαουί αναγκάζουν τον Μάρκο Σίλβα ν' αλλάξει όλη τη δεξιά πλευρά του Ολυμπιακού στο α' ματς με την Άντερλεχτ

  • "Off" ο Πάρντο

    Άτυχος ο Κολομβιανός...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ