ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι "ερυθρόλευκοι" του Μουντιάλ

Οι
Αρθρογράφος: Δημήτρης Μαργωμένος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ

Μπορεί η Ελλάδα να μην βρίσκεται στο Μουντιάλ της Ρωσίας, αλλά υπάρχουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν φορέσει στο παρελθόν ή συνεχίζουν ακόμη να φορούν, την φανέλα του Ολυμπιακού!

Συνολικά οκτώ παίκτες είναι αυτοί οι οποίοι έχουν αγωνιστεί στον Θρύλο και ουσιαστικά εκπροσωπούν και την χώρα μας στα γήπεδα της Ρωσίας.

Μάλιστα οι δύο από τους οκτώ έχουν μέχρι τώρα και ουσιαστική συμμετοχή στις ομάδες τους. Ο λόγος για τον Χατζισαφί, από το πόδι του οποίου προήλθε το γκολ του Ιράν στις καθυστερήσεις του αγώνα με το Μαρόκο, για τη νίκη της ομάδας του με 1-0, ενώ έγραψε και ιστορία καθώς έγινε ο πιο μικρός σε ηλικία στην ιστορία του Ιράν που φόρεσε το περιβραχιόνιο σε Μουντιάλ! Παράλληλα, σκόρερ χρίστηκε και ο Φινμπόγκασον με την Ισλανδία, στο 1-1 κόντρα στην Αργεντινή!

Από εκεί και πέρα, βασικός με το Ιράν αγωνίστηκε και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, επίσης παίκτης του Ολυμπιακού, όπως και ο Χατζισαφί, αφήνοντας αμφότεροι καλές εντυπώσεις στο πρώτο τους ματς με το Ιράν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας!

Όσον αφορά τους υπόλοιπους, οι Ντα Κόστα, Καρσελά είναι στην αποστολή του Μαρόκο, στη Σουηδία βρίσκεται ο Ντουρμάζ, ενώ βασικός με την εθνική Σερβίας είναι ο Μιλιβόγεβιτς ο οποίος έχει φορέσει στο παρελθόν και το περιβραχιόνιο του Θρύλου!

Τέλος στην αποστολή της Κόστα Ρίκα βρίσκεται και ο Κάμπελ, ο οποίος συμμετέχει για δεύτερη φορά στην καριέρα του σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

 

PHOTO GALLERY

Οι
Οι
Οι
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ