ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όταν είστε τόσα χρόνια στη στέρηση!

Όταν είστε τόσα χρόνια στη στέρηση!

Γίναμε σοφότεροι από το βράδυ του Σαββάτου. Ακόμα και όσοι δεν ασχολούνταν κατάλαβαν τι συμβαίνει! Για όσους δεν έχουν μπει σε αυτή τη διαδικασία, θα σας εξηγήσουμε... Έτσι έχουν στο μυαλό τους τη διαιτησία 50%-50%. Με τόσα που έχουν συμβεί στη φάση του 78ου λεπτού! Τόσα ριπλέι βλέπεις, από διαφορετικές οπτικές γωνίες, και η μπάλα φαίνεται να χτυπάει στην μασχάλη του Μιλιβόγεβιτς. Αλλά ο Καλογερόπουλος σε χρόνο dt είδε χέρι. Και όχι μόνο αυτό!

Έδειξε και δεύτερη κίτρινη στον Σέρβο μέσο του Θρύλου, γιατί όσο ο Θρύλος είχε 10 παίκτες στο γήπεδο, η αριθμητική διαφορά δεν φαίνονταν. Μονάχα που, όπως αναφέραμε από χθες βράδυ στο redking.gr, δεν υπάρχει κίτρινη κάρτα (2η) στον Μιλιβόγεβιτς, διότι δεν υπάρχει πρόθεση από τον παίκτη του Ολυμπιακού, ακόμα κι αν ο Καλογερόπουλος είδε χέρι!

Και πάμε και στο τρίτο. Όταν εκτελεί το πέναλτι ο Μπουονανότε, πριν φτάσει στην μπάλα, ο Βάργκας έχει ήδη μπει μέσα στην περιοχή. Άρα η φάση έπρεπε να σταματήσει, ήταν ως μη γενόμενη. Δεν το είδαν ούτε ο Καλογερόπουλος, ούτε ο δεύτερος βοηθός Γρεβένης. Εκείνος που είδε με... άνεση ότι υπάρχει ανατροπή του Αραβίδη από τον Μποτία!

Όλα αυτά έγιναν μέσα στο γήπεδο. Το θέμα είναι, όμως, όσα ακολούθησαν. Ακόμα και σήμερα. Το βλέπεις σε απόψεις, σε σχόλια, σε πρωτοσέλιδα. Οι άνθρωποι μετά από τόσα χρόνια στέρησης, μετά τον υποβιβασμό, αφού έμαθαν όλα τα... χωριά της Ελλάδας, δεν ξέρουν ούτε να πανηγυρίσουν. Ούτε να χαρούν αυτή τη νίκη. Γιατί άραγε; Η απάντηση είναι απλή. Μια νύχτα από τη δική μας είναι όλη η δική τους ζωή.

Η στέρηση δημιουργεί συμπλέγματα κατωτερότητας και αυτά κατατρέχουν ορισμένους. Στο δικό τους μικρόκοσμο πήραν πρωτάθλημα με αυτή τη νίκη. Στην πραγματικότητα είναι 22 χρόνια χωρίς αυτό! Και είναι ξεκάθαρο πως μετά και την... περιπέτεια σε Γ’ και Β’ Εθνική, η κατάστασή τους έχει χειροτερέψει...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ