ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το μυαλό στην Άντερλεχτ

Το μυαλό στην Άντερλεχτ

Το ματς στο ΟΑΚΑ πέρασε με όσα συνέβησαν εκεί, αλλά δεν αλλάζει την πραγματικότητα. Και ποια είναι αυτή; Σε μερικές εβδομάδες ο Ολυμπιακός θα είναι και μαθηματικά πρωταθλητής! Θέλετε σε 2, θέλετε σε 3, θέλετε σε 4; Ό,τι κι αν πιστεύουν ορισμένοι, όσοι κι αν κάποιοι πανηγύρισαν μια νίκη λες και πήρε το πρωτάθλημα, η κούπα πάλι στον Πειραιά πήγε. Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο εξάλλου.

Αυτά για τους άλλους. Για εμάς τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Πλέον το μυαλό και η προσοχή όλων είναι στο ματς με την Άντερλεχτ, την Πέμπτη το βράδυ στο "Κονστάντ Βάντεν Στοκ" των Βρυξελλών. Για τη φάση των "32" του Europa League. Ο Θρύλος εξάλλου είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στα κύπελλα Ευρώπης. Και θέλει να προχωρήσει όσο το δυνατόν πιο μακριά στη διοργάνωση.

Από σήμερα κιόλας οι νταμπλούχοι Ελλάδας κινούνται σε ρυθμούς... Ευρώπης. Η προετοιμασία ξεκίνησε με πρόγραμμα αποθεραπείας για όσους έπαιξαν κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ οι υπόλοιποι "ερυθρόλευκοι" προπονήθηκαν κανονικά. Κι αυτό που έχουν όλοι κατά νου είναι το ματς με την Άντερλεχτ. Η προσοχή του είναι 100% επικεντρωμένη στην προσεχή αναμέτρηση των Βρυξελλών και πώς ο Ολυμπιακός θα κάνει το πρώτο... βήμα για να περάσει στους "16" του Europa League.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Τρεις εβδομάδες έξω ο Πάρντο

    Τρεις εβδομάδες έξω ο Πάρντο

    Υπέστη θλάση στην αριστερή γαστροκνημία ο Κολομβιανός εξτρέμ, όπως έδειξαν οι εξετάσεις.

  • "Άλλη" δεξιά πλευρά στις Βρυξέλλες

    Ο τραυματισμός του Φελίπε Πάρντο και η τιμωρία του Ομάρ Ελαμπντελαουί αναγκάζουν τον Μάρκο Σίλβα ν' αλλάξει όλη τη δεξιά πλευρά του Ολυμπιακού στο α' ματς με την Άντερλεχτ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ