ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η... καζούρα του Καστίγιο στον "Τζόλε" (photo)

Η... καζούρα του Καστίγιο στον

Το βράδυ της Τετάρτης (27/6), η Σερβία δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη επί της Βραζιλίας για την 3η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Μουντιάλ, καθώς ηττήθηκε με 2-0 και έμεινε εκτός συνέχειας της διοργάνωσης.

Με αφορμή το γεγονός αυτό και σε συνδυασμό με την πρόκριση του Μεξικού στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Νέρι Καστίγιο έκανε μεγάλη… καζούρα στον φίλο και πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Πέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος, ο οποίος αποτέλεσε έναν εκ των πιο αγαπητών ξένων ποδοσφαιριστών στον κόσμο του Θρύλου, ανάρτησε μία φωτογραφία στο Instagram και αναφέροντας το όνομα του τεράστιου Τζόλε, έγραψε: «Τσίρκο, σου το λέω χρόνια. Μάθετε μπαλίτσα από εμάς. Τώρα καναπέ και κοίτα τη λατινοαμερικάνικη μπάλα. Πολύ κακό ποδόσφαιρο παίζετε. Ήμαρτον. Φαντασία μηδέν».

Όπως αντιλαμβάνεστε, οι δυο τους, οι οποίοι προσέφεραν σπουδαίες στιγμές με τα «ερυθρόλευκα», διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους.

 

 

@djordjevicpredrag chirko su to leo xroniaaa .mathenete balicha apo emas .tora kanape ke kita sudameriki bala .poly kako podoafero pesete imartonnnnnnn .fantasiaaaaa 0000000.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nery castillo.official (@nerycastillo2017) στις 27 Ιούν, 2018 στις 12:51 μμ PDT

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ