ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ερυθρόλευκη τρέλα: Ξεπέρασαν τα 10.000 τα διαρκείας!

Ερυθρόλευκη τρέλα: Ξεπέρασαν τα 10.000 τα διαρκείας!

Εμπράκτως δείχνει ο κόσμος του Ολυμπιακού την στήριξή του στην ομάδα. Τι και αν ακόμα είναι πολύ νωρίς για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, ήδη πάνω από 10.000 φίλαθλοι έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας, κλείνοντας θέση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη νέα αγωνιστική περίοδο!

Αν φανταστεί κανείς πως έχουν περάσει μόλις δύο μέρες από τότε που ελευθερώθηκαν οι θέσεις για όλους τους κατόχους, τότε γίνεται αντιληπτό πως αυτός ο αριθμός που σας προαναφέραμε, θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο το επόμενο διάστημα.

Άλλωστε, είναι δεδομένο πως ο λαός του Θρύλου θα είναι και φέτος η ασπίδα της ομάδας, στηρίζοντας τους «ερυθρόλευκους» στην προσπάθεια να επιστρέψουν στη φυσική τους θέση: στην κορυφή.

Θυμίζουμε, νωρίτερα είχε εκδώσει ανακοίνωση η Θύρα 7, καλώντας τον κόσμο να εξαντλήσει όλα τα διαρκείας και στο πέταλο, στηρίζοντας, έτσι, εκτός από την ομάδα στο ποδόσφαιρο, και τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

Συνοψίζοντας, η διάθεση των διαρκείας στην ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και ο κόσμος στηρίζει μαζικά και έμπρακτα την ομάδα και φέτος...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ