ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ομιλία-κόλαφος του Βασάλο κατά της ΕΠΟ!

Ομιλία-κόλαφος του Βασάλο κατά της ΕΠΟ!

Ομιλία-κόλαφο κατά της ΕΠΟ έκανε ο τοποτηρητής της FIFA, Μπιόρν Βασάλο, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι η Ομοσπονδία δεν λειτουργεί σωστά.

Συγκεκριμένα, ο Μαλτέζος παράγοντας υπογράμμισε ότι «Δε θα φύγουμε μέχρι να θεωρήσουμε ότι η ΕΠΟ λειτουργεί σωστά». Ωστόσο, υπήρξε και συνέχεια. Ο Βασάλο ανέφερε ακόμη πως «Δεν θα προτείνουμε μόνο την παράταση της θητείας της επιτροπής παρακολούθησης, αλλά και ξένο υπερσύμβουλο, όπως κάνουμε με την επιτροπή διαιτησίας, το ίδιο θέλουμε και με την ΕΠΟ, να εφαρμόζονται διαφανείς μέθοδοι. Δεν θα παρεμβαίνουμε στα εσωτερικά ζητήματα, αλλά θα δίνουμε κατευθύνσεις».

Παράλληλα, ο Βασάλο έριξε τα… βέλη του και στην διοίκηση της ΕΠΟ, η οποία χειρίστηκε λάθος το θέμα των ποινών στον Πειθαρχικό Κώδικα. Πιο συγκεκριμένα, είπε ότι «Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί επιχειρήθηκε να ελαχιστοποιηθούν οι ποινές. Ήταν μια πολύ θολή συμπεριφορά. Zητήσαμε απαντήσεις και λάβαμε φτηνές και εύθραυστες απαντήσεις που δεν ήταν πειστικές. Κάποιοι από εδώ μέσα δεν έχουν κατανοήσει τον τρόπο που λειτουργούμε.

Η επιτήρηση ξεκίνησε, συνεχίζεται και θα συνεχιστεί μέχρι να πετύχουμε συγκεκριμένους στόχους. Υπάρχει ακόμα ο κίνδυνος κυρώσεων για το ελληνικό ποδόσφαιρο εκτός αν όλοι αφήσουμε τις προσωπικές ατζέντες και τις συγκρούσεις. Πρέπει όλοι να κατανοήσουν το δικό τους ρόλο και τη θέση τους στη δομή του ελληνικού ποδοσφαίρου και να αφήσουν πίσω τις πιέσεις, το μπούλινγκ και τις προσωπικές ατζέντες, γιατί θα αποκρουστούν από την εποπτεία της FIFA».

Η επίθεση κατά του Ευάγγελου Γραμμένου, λοιπόν, ήταν σφοδρή, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ από την πλευρά του, να ανακοινώνει ότι με τροπολογία ξεπερνιέται το πρόβλημα με τις πληρωμές των διαιτητών, ενώ εξήγγειλε παράλληλα την έναρξη του διεθνούς διαγωνισμού για την τοποθέτηση του VAR.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ