"Να συνεχίσουμε να τα δίνουμε όλα" (video)
Αναμφισβήτητα, εκ των κορυφαίων παικτών του Ολυμπιακού στη φιλική αναμέτρηση με την Βάτενς, ήταν ο Μαντί Καμαρά. Ο 21χρονος μέσος από τη Γουινέα, λοιπόν, μιλώντας στο κανάλι του Θρύλου, στάθηκε στη σημασία της δουλειάς που γίνεται στην προετοιμασία της ομάδας στο Ζέεφελντ της Αυστρίας. Και τόνισε, παράλληλα, ότι άπαντες πρέπει να συνεχίσουν να τα δίνουν όλα.
Αναλυτικά:
Συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα στο πρώτο φιλικό της σεζόν. Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις, από τη νέα σου ομάδα; «Ευχαριστώ! Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».
Έπαιξες σε όλο το ματς, αισθάνεσαι περισσότερη κούραση; «Είναι αρκετή η κούραση ναι, βρισκόμαστε στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Το πιο βασικό είναι να συνεχίσουμε να τα δίνουμε όλα, για να πετύχουμε στο τέλος τους στόχους μας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».









