Δεύτερο φιλικό τεστ για τον Θρύλο
Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι της καλοκαιρινής προετοιμασίας του δίνει το απόγευμα της Τετάρτης (4/7, 19:00) κόντρα στην Μποτοσάνι ο Ολυμπιακός, στο Ζέεφελντ της Αυστρίας.
Μετά την αναμέτρηση του Σαββάτου (30/6) με την Βάτενς, οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν από τις καθημερινές, διπλές, προπονήσεις. Με τον προπονητή του Θρύλου, Πέδρο Μαρτίνς, να έχει ξανά την ευκαιρία να βγάλει κάποια συμπεράσματα από τους ποδοσφαιριστές του, σχετικά με τα όσα δουλεύει αυτό το διάστημα.
Έχουμε πει ξανά ότι αυτά τα παιχνίδια δεν είναι ενδεικτικά για ασφαλή συμπεράσματα, μιας και η δυναμική των αντίπαλων ομάδων δεν είναι μεγάλη.
Ωστόσο, πρόκειται για πρώτης τάξεως ευκαιρίες για τον Πορτογάλο τεχνικό, να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του, δοκιμάζοντας, παράλληλα, συστήματα και σχήματα που έχει στο μυαλό του.









