ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Τίγρης" από τα... Lidl

Δεν άντεξε πολύ αυτή τη φημολογία (;) ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο γνωστός φίλος της ΑΕΚ που δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα (εδώ… τρολάρουμε), βγήκε και έκανε μια δήλωση. Λογικό. Κατάλαβαν τι επιπτώσεις μπορεί να έχει για τον ίδιο και την ΑΕΚ ό,τι έκανε το βράδυ του Σαββάτου και τώρα… ανάποδα.

Θα μίλησε με δικηγόρους, θα του είπαν ότι ήταν λάθος ό,τι συνέβη και είδε το φως της δημοσιότητας και τώρα θα δούμε άλλα… έργα. Ήδη άρχισαν να μοιράζουν δεξιά και αριστερά διάφορα οι «κιτρινόμαυροι» και να είχαμε να… λέγαμε.

Μάλλον πρέπει να τρελάθηκε ο παρατηρητής Κύρκος, δεν εξηγείται αλλιώς. Από το μυαλό του τα έβγαλε αυτά ε;

Εκτός και αν οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, που ο Μελισσανίδης πάει στον παρατηρητή μας δείχνουν κάτι άλλο. Μήπως είχε καμία… τουαλέτα εκεί κοντά; Εκτός και αν ακούσουμε ότι ο γνωστός φίλαθλος της ΑΕΚ, είπε στον παρατηρητή: «Αγαπητέ κύριε Κύρκο, με όλο το σεβασμό που έχω στο πρόσωπό σας, μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν καταλογίστηκε πέναλτι στον Ζουκουλίνι;».

Κάπως έτσι, ε; Φαίνεται πιστευτό τώρα; Ε, τρελάθηκε ο Κύρκος και γράφτηκε στο φύλλο αγώνα το «ξέρω που μένεις και τι κάνεις», «θα σε πνίξω με το κασκόλ» και άλλα… ωραία! 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ