ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το τελευταίο "άλλοθι"

Το τελευταίο
Book Small Mobile

Το μεσημέρι της Τρίτης βγήκε άνθρωπος της ΠΑΕ ΠΑΟ στο ραδιοφωνικό σταθμό όπου ιδιοκτήτης είναι ο Γιάννης Αλαφούζος και ανέφερε ότι και οι "πράσινοι" θα ήθελαν ξένους διαιτητές στο ματς με τον Ολυμπιακό, στις 21 Νοεμβρίου στη Λεωφόρο... Αυτή είναι η θέση τους. Ας κάνουμε τώρα δύο υποθέσεις που δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα, είναι δηλαδή ρεαλιστικά σενάρια!

Ας υποθέσουμε, λοιπόν, ότι έρχονταν ξένοι διαιτητές και σφύριζαν αυτό το ματς. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος και το αποδεικνύει και στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου, νικώντας τον ΠΑΟ υπό αυτή την προϋπόθεση. Μετά τι θα είχε να πει ο Αλαφούζος; Η "καραμέλα" για τη διαιτησία;

Ή θα είχε χάσει και το τελευταίο "άλλοθι" που προσπαθεί να διατηρήσει για να δικαιολογεί την αποτυχία του στην προεδρία των "πράσινων". Οι οπαδοί τους, εξάλλου, τον πήραν... χαμπάρι. Είδαμε πως μετά το ματς με την ΑΕΚ, οι αποδοκιμασίες και το βρίσιμο από την εξέδρα και δη από τους οργανωμένους, είχαν εκείνον στο... στόχαστρό τους!

Υπόθεση δεύτερη... Έρχονται οι ξένοι διαιτητές, αλλά πριν το ματς συμβαίνουν αίσχη ανάλογα με τα περσινά στη Λεωφόρο. Πιστεύει κανείς τους ότι με ξένο διαιτητή θα ξεκινούσε ποτέ το ματς; Ή θα άρχιζε το δεύτερο ημίχρονο όταν μια "δολοφονική" φωτοβολίδα πετύχαινε, όπως πέρσι, τον Κασάμι, που από καθαρή τύχη τη δέχθηκε στο χέρι και όχι σε άλλο σημείο του σώματός του, γλιτώνοντας κατά... λάθος τα χειρότερα!

Οπότε επειδή έχουν τελειώσει όλες οι δικαιολογίες, αυτή είναι η ύστατη. Οι ξένοι διαιτητές. Παρότι δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς. Εάν συνέβαινε κι αυτό, να δηλαδή σφυρίξουν στο ντέρμπι, και ο Ολυμπιακός νικούσε κάτω από αυτές τις συνθήκες στη Λεωφόρο, τότε καλύτερα θα ήταν να ψάξει που θα... κρυφτεί ο Αλαφούζος. Μετά και το τελευταίο του "άλλοθι" θα έχει εξαφανιστεί!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 • Αβάσταχτος ο... πόνος!

  Αβάσταχτος ο... πόνος!

  Οι οπαδοί του ΠΑΟ φοβούνται ακόμα και τη... σκέψη του -11 που μπορεί να συμβεί το βράδυ του Σαββάτου

 • Σήκωσέ το, το... τιμημένο!

  Σήκωσέ το, το... τιμημένο!

  Γιατί δεν ήταν τυχαία η δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου... Μια αποκάλυψη του redking.gr

 • Οξύνουν τα πνεύματα!

  Οξύνουν τα πνεύματα!

  Ο ΣΠΟΡ FM του Αλαφούζου έβαλε βίντεο 4ετίας με υποτιθέμενη πορεία Κροατών στον Πειραιά, ως χθεσινοβραδινό! Κάτι που προκαλεί πολλά ερωτηματικά...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ