ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το αγωνιστικό προφίλ του Μιράντα

Το αγωνιστικό προφίλ του Μιράντα

Στα «ερυθρόλευκα» ντύθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (11/7) ο Ροντερίκ Μιράντα, ο οποίος ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τον Ολυμπιακό.

Με την απόκτηση του Πορτογάλου στόπερ, λοιπόν, ο Θρύλος ενισχύθηκε σημαντικά σε ακόμα μία θέση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει κάθε λόγο να χαμογελάει από ικανοποίηση.

Βλέπετε, ο Πορτογάλος προπονητής γνωρίζει πολύ καλά τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό από την κοινή τους θητεία στη Ρίο Άβε, την χρονική περίοδο 2014-16. Συνεπώς, έχει πλήρη γνώση των δυνατοτήτων του έμπειρου άσου και των όσων μπορεί να προσφέρει.

Στο... θέμα μας, λοιπόν. Ένα από τα πολύ δυνατά σημεία του Πορτογάλου αμυντικού, είναι το ψηλό παιχνίδι, έχοντας τον τρόπο να… «καθαρίζει» τις φάσεις, αποσοβώντας τους εκάστοτε κινδύνους.

Παράλληλα, πρόκειται για έναν παίκτη όπου, παρά το ύψος του, είναι καλός με τη μπάλα στα πόδια, έχοντας πολύ καλές πάσες και μεταβιβάσεις. Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, το χαρακτηριστικό όπου δεν θεωρείται το δυνατό σημείο του 27χρονου στόπερ, είναι η ταχύτητά του.

Όπως και να' χει, ο Μιράντα, με τη σταθερότητα και τις ικανότητές του, μπορεί να προσδώσει σιγουριά στους συμπαίκτες του, αλλά και στον κόσμο του Θρύλου όσον αφορά στα μετόπισθεν της ομάδας, ενώ θυμίζουμε ότι έχει υπάρξει διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ