ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα λένε... Παρασκευή και 13!

Τα λένε... Παρασκευή και 13!
Book Small Mobile

Μια μέρα αργότερα θα πραγματοποιηθεί τελικά η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στο επερχόμενο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ, στο γήπεδο της Λεωφόρου, κατόπιν σχετικού αιτήματος της Αστυνομίας.

Η σύσκεψη των εκπροσώπων των δύο συλλόγων, αλλά και των υπόλοιπων φορέων ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, τελικά όμως θα λάβει χώρα το πρωί της Παρασκευής 13 Νοεμβρίου.

Κι αυτό διότι την Πέμπτη υπάρχει η Πανελλαδική απεργία και η Ελληνική Αστυνομία θα είναι επί ποδός, στους δρόμους για να μην συμβεί το παραμικρό.

Παράξενη ημέρα η Παρασκευή και 13. Για να δούμε πώς θα κυλήσει η σύσκεψη εκείνη την ημέρα. Γιατί πέρσι και τι δεν είδαμε στο ίδιο γήπεδο. Πόρτες από τη θύρα των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟ να ανοίγουν, οπαδούς να μπουκάρουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, φωτοβολίδες με στόχο τον πάγκο του Θρύλου και τον Κασάμι να γλιτώνει από τύχη έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό, καθώς το πέτυχε μια φωτοβολίδα στο χέρι και -ευτυχώς- όχι κάπου αλλού.

Θυμηθείτε, για παράδειγμα, την φωτοβολίδα που δέχτηκε στο σώμα του ο Παϊτίμ Κασάμι στο αντίστοιχο παιχνίδι της περσινής σεζόν στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και θα καταλάβετε τι εννοούμε ή αν είμαστε υπερβολικοί...

Ας ελπίσουμε φέτος να πάνε όλα καλά, να διεξαχθεί το παιχνίδι σε ήρεμο κλίμα χωρίς δυσάρεστα απρόοπτα και όλα να κυλήσουν βάσει προγράμματος. Έτσι κι αλλιώς, εντός των τεσσάρων γραμμών -θυμηθείτε το- ο Ολυμπιακός θα το "καθαρίσει" με συνοπτικές διαδικασίες το ματσάκι...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Γνωστός ο ηθικός αυτουργός

    Γνωστός ο ηθικός αυτουργός

    Ξεκάθαροι οι άνθρωποι του Θρύλου στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας ενόψει ΠΑΟ...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ