"4 εκατ. ευρώ για Ένγκελς η Μπρέντφορντ"
Σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του βρίσκεται ο Μπιόρν Ένγκελς, από τη στιγμή που «κόπηκε» από τον Πέδρο Μαρτίνς, επιστρέφοντας στην Αθήνα.
Μάλιστα, για τον Βέλγο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος προπονείται πλέον με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον Πορτογάλο τεχνικό, ενδιαφέρεται έντονα η Μπρέντφορντ, η οποία φέρεται να προσφέρει στους «ερυθρόλευκους» το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ, όπως αναφέρουν στο εξωτερικό.
Πλέον, είναι απόφαση του Θρύλου το αν θα αποδεχθεί την προαναφερθείσα προσφορά και θα παραχωρήσει τον 23χρονο στόπερ, ή θα ζητήσει μεγαλύτερο ποσό από την ομάδα της Championship.
Small bit of transfer news: Brentford have made a €4m offer for Olympiakos defender Björn Engels, a former Belgium u21 international
— John Percy (@JPercyTelegraph) 24 Ιουλίου 2018









