ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι τρεις 3άρες επί της Άντερλεχτ (videos)

Οι τρεις 3άρες επί της Άντερλεχτ (videos)

Τρεις νίκες σε τέσσερα επίσημα παιχνίδια με αντίπαλο την Άντερλεχτ μετράει ο Ολυμπιακός έχοντας σαφέστατα το "πάνω χέρι" στις αναμετρήσεις του με τους Βέλγους. Οι "ερυθρόλευκοι" μάλιστα, έχουν πετύχει από τρια γκολ και στα τρια παιχνίδια, στα οποία έριξαν στο καναβάτσο την ομάδα των Βρυξελλών!

Η αρχή έγινε τη σεζόν 1974-75, όταν ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με 3-0 την Άντερλεχτ στη Πάτρα, όπου είχε διεξαχθεί το ματς λόγω τιμωρίας των "ερυθρόλευκων". Εκείνο το παιχνίδι έμεινε στην ιστορία εξαιτίας της "σφαγιαστικής" διαιτησίας του Ούγγρου Παλοτάι, που δεν επέτρεψε στον Ολυμπιακό να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών εκείνης της σεζόν...

Τον Οκτώβριο του 2013, ο Ολυμπιακός "άλωσε" το "Constant vanden Stock" όταν μ' έναν... διαστημικό Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος είχε πετύχει χατ-τρικ, είχε επικρατήσει με το εμφατικό 0-3 στις Βρυξέλλες.

Τον Δεκέμβριο του 2013, στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League της σεζόν 2013-14, ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με 3-1 στο "Γ. Καραϊσκάκης" την Άντερλεχτ με τον Αργεντίνο, Χαβιέρ Σαβιόλα να σκοράρει δύο φορές.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ