ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στην τελική ευθεία για... Λουκέρνη

Στην τελική ευθεία για... Λουκέρνη

Στην Ελλάδα επέστρεψε η αποστολή του Ολυμπιακού το απόγευμα της Παρασκευής, μετά την ολοκλήρωση και του β' σταδίου προετοιμασίας σε Βέλγιο και Ολλανδία. Έτσι, μπαίνει στην τελική ευθεία για τα παιχνίδια με τη Λουκέρνη (9 και 16 Αυγούστου), για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι "ερυθρόλευκοι" παρουσίασαν ορισμένα θετικά στοιχεία στα φιλικά που έδωσαν, παρουσίασαν, όμως, και αρκετά πράγματα που θα πρέπει να βελτιώσουν άμεσα. Και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά και ο Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και οι άνθρωποι του συλλόγου.

Μέσα στις επόμενες μέρες, μάλιστα, αναμένεται να ολοκληρωθούν και κάποιες ακόμα προσθήκες στο ρόστερ, μία εκ των οποίων είναι εκείνη του Γιασίν Μεριά, ο οποίος θα βρίσκεται στη χώρα μας την προσεχή Δευτέρα. Θυμίζουμε, όπως μετέδωσαν στην πατρίδα του, ο διεθνής Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών.

Στην ομάδα, λοιπόν, γνωρίζουν πως, ανεξάρτητα με τις μεταγραφές που θα ακολουθήσουν, οφείλουν να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά που κάνουν από την αρχή της προετοιμασίας. Άλλωστε, στόχος είναι οι "ερυθρόλευκοι" να παρουσιαστούν όπως πρέπει, τόσο στην έναρξη της σεζόν, όσο και κατά τη διάρκειά της.

Επόμενο και τελευταίο φιλικό πριν τις διπλές αναμετρήσεις με την ελβετική ομάδα, είναι την 1η Αυγούστου, κόντρα στη Λεγκανές, στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (21:00), παιχνίδι στο οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να κάνει την τελική του πρόβα για τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ