ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πιέζει για Ολυμπιακό ο Αράο

Πιέζει για Ολυμπιακό ο Αράο

Μία από τις θέσεις όπου ο Ολυμπιακός επιθυμεί να ενισχυθεί άμεσα, είναι αυτή στα χαφ, Όλο το προηγούμενο διάστημα, λοιπόν, στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των «ερυθρολεύκων» βρισκόταν ο Γουίλιαν Αράο.

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες, ο Θρύλος έκανε γνωστό ότι αποσύρεται από την υπόθεση του Βραζιλιάνου μέσου, λόγω της συνεχόμενης αλλαγής στάσης των ατζέντηδών του, οι οποίοι προσπαθούσαν ουσιαστικά να «παίξουν» με την ομάδα του Πειραιά. Κάτι που δεν τους… βγήκε.

Ωστόσο, όπως αναφέρει σήμερα ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», ο 26χρονος μέσος το έχει πάρει επάνω του και πιέζει τους εκπροσώπους του να ρίξουν γέφυρες με τους Πειραιώτες, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Και, κατά συνέπεια, η μετακίνησή του στο Λιμάνι.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ