ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πρώτη προπόνηση για Νάτχο με τους συμπαίκτες του

Πρώτη προπόνηση για Νάτχο με τους συμπαίκτες του

Την πρώτη του προπόνηση, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης ο Μπίμπαρς Νάτχο, ενόψει της αναμέτρησης με τη Λουκέρνη.

Θυμίζουμε, την Τρίτη (7/8), ο Ισραηλινός μέσος ακολούθησε εντατικό ατομικό προγράμμα προπόνησης, ωστόσο σήμερα έκανε την… πρώτη του με τους «ερυθρόλευκους». Και, πλέον, ανεβάζει στροφές και τα δίνει όλα προκειμένου να είναι πανέτοιμος στη ρεβάνς με τους Ελβετούς, στις 16 Αυγούστου, όπου και θα κριθεί η πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League.

Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, στη σημερινή προπόνηση του Θρύλου στο Ρέντη, τα περισσότερα βλέμματα ήταν στραμμένα στον 30χρονο χαφ, ο οποίος έπιασε δουλειά με το… καλημέρα. Και αναμένεται να ενισχύσει σε τεράστιο βαθμό τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο τη νέα σεζόν.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ