ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Ήμασταν κυρίαρχοι, απίστευτη ατμόσφαιρα"

Κάθε λόγο να είναι χαρούμενος με το ντεμπούτο του έχει ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, ο οποίος τόνισε στην κάμερα της Nova πως ο Ολυμπιακός κυριάρχησε, ενώ συμπλήρωσε πως η ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος ήταν απίστευτη. «Δουλέψαμε πολύ καλά και σκληρά και βλέπαμε ότι θα ήμασταν έτοιμοι για να εμφανίσουμε μία πολύ όμορφη ομάδα μπροστά στον κόσμο μας σε αυτό το πολύ όμορφο γήπεδο», δήλωσε αρχικά ο Ισπανός επιθετικός.

Για την ατμόσφαιρα: «Ανυπομονούσαμε για το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο γήπεδό μας, με την Λεγανιές η ατμόσφαιρα ήταν όμορφη, αλλά σήμερα ήταν απίστευτη, είμαι πολύ χαρούμενος που το έζησα αλλά κυρίως για τη νίκη».

Για τα στοιχεία που έδειξε ο Ολυμπιακός: «Μπήκαμε πολύ δυνατά, είχαμε πολύ μεγάλη όρεξη και το δείξαμε από το πρώτο λεπτό. Ήρθαν τα γκολ με ωραίο τρόπο χειριστήκαμε το παιχνίδι και ήμασταν κυρίαρχοι, πήραμε μία δίκαιη νίκη και την αξίζαμε».

Για το που οφείλεται η γρήγορη προσαρμογή του: «Οφείλεται στην ομάδα, στον σύλλογο και τους ανθρώπους του, τους συμπαίκτες μου, αλλά και στην πόλη, όπου η οικογένειά μου είναι πολύ ευτυχισμένη. Με έχουν υποδεχτεί πολύ καλά και όταν νιώθεις τόσο όμορφα είναι πολύ θετικό για την δουλειά σου».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ