ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Να "χτίσει" πάνω σε αυτήν την εμφάνιση

Να

Σημαντικά οφέλη αποκόμισε ο Ολυμπιακός από το χθεσινό 4-0 επί της Λουκέρνης, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» στην ουσία εξασφάλισαν την πρόκριση στα πλέι οφ και μένει μόνο να σφραγίσουν το εισιτήριο την ερχόμενη Πέμπτη στην Ελβετία.

Η πολύ καλή εμφάνιση, η διάθεση των ποδοσφαιριστών και ορισμένα στοιχεία, όπως ο εξαιρετικός τρόπος με τον οποίο πίεζε ο Ολυμπιακός, ή και η μεγάλη δημιουργία που είχε στο παιχνίδι του, είναι πράγματα που δεδομένα άρεσαν στον Πέδρο Μαρτίνς και που θα κρατήσει από το χθεσινό παιχνίδι. Όπως άρεσαν, φυσικά, και στον κόσμο.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, εκτός από τη Λουκέρνη, «κέρδισε» κι άλλα πράγματα, όπως ακόμα καλύτερη ψυχολογία και ακόμα μεγαλύτερη ηρεμία για τη συνέχεια. Αυτά τα στοιχεία είναι απολύτως χρήσιμα, ειδικά για μία νέα ομάδα όπως ο Θρύλος που έχει πάρα πολλά νέα πρόσωπα. Και που το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν και νέες προσθήκες.

Άλλωστε, μην ξεχνάμε, ο Ολυμπιακός χρειάζεται περαιτέρω ποιοτική ενίσχυση. Δεν «λέει» απολύτως τίποτα ότι νίκησε τόσο άνετα τη Λουκέρνη με 4-0. Ο Θρύλος απέκτησε προ ημερών τον Μπίμπαρς Νάτχο, φουλάρει για αμυντικό μέσο (Γκιγιέρμε) και ψάχνεται για ακόμη 3-4 κινήσεις που θα τον ανεβάσουν επίπεδο.

Είναι κατανοητό, λοιπόν, ότι το να δουλεύει μία καινούργια ομάδα με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και με μεγάλη ηρεμία, απόρροια της πολύ καλής δουλειάς που έχει γίνει στην προετοιμασία και της εξαιρετικής εμφάνισης στο πρώτο επίσημο παιχνίδι, είναι τα μεγαλύτερα οφέλη που μπορεί να έχει ο Ολυμπιακός τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ο Θρύλος καλείται να «χτίσει» πάνω σε αυτήν την εμφάνιση. Μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει αν το κάνει αυτό...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ