ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο πρόεδρος της Νότιγχαμ για πυρκαγιές και Μαρινάκη

Ο πρόεδρος της Νότιγχαμ για πυρκαγιές και Μαρινάκη
Αρθρογράφος: Στράτος Ζαλούμης
ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΑΛΟΥΜΗΣ

Τα συλλυπητήριά του για τα τραγικά γεγονότα στην Αττική με τις φονικές πυρκαγιές, μετέφερε ο πρόεδρος της Νότιγχαμ Φόρεστ, Νίκολας Ράνταλ. Μάλιστα, αναφέρθηκε στην σπουδαία προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και στην πολύ όμορφη κίνηση των φιλάθλων της αγγλικής ομάδας.

«Εκ μέρους όλων στη Νότιγχαμ Φόρεστ, θα ήθελα να μεταφέρω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια σε όσους επλήγησαν από τα τραγικά γεγονότα στην Αττική, στην Ελλάδα. Η γενναιόδωρη προσφορά 1 εκατομμυρίου από τον ιδιοκτήτη μας, κ. Μαρινάκη, μας έχει δώσει το έναυσμα.

Είμαστε εντυπωσιασμένοι με τα αυθόρμητα αιτήματα των φιλάθλων μας να παράσχουμε κάποια οικονομική βοήθεια. Το προσωπικό και οι παίκτες προσέφεραν, επίσης, τη γενναιόδωρη υποστήριξή τους. Υπό το πρίσμα αυτό, θα λειτουργήσουν ορισμένα σημεία για τους φιλάθλους μας που θέλουν να δείξουν την υποστήριξή τους στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας στο «The Southbank», στο «Larwood and Voce» και στο «Trent Navigation» που προσέφεραν την υποστήριξή τους με αυτόν τον πρακτικό τρόπο», δήλωσε ο Νίκολας Ράνταλ, πρόεδρος της Νότιγχαμ Φόρεστ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ